Februāra sākumā skatītājus gaida jauns pašmāju seriāls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dāvis Ūlands, F64

4. februārī pirmizrādi piedzīvos jaunais TV3 ikvakara seriāls “Viss pa jaunam!”, kura veidotāju starpā ir producents Andrejs Ēķis un režisors Aigars Grauba. Galvenās lomas seriālā atveidos pazīstamie pašmāju aktieri Dainis Grūbe, Iveta Pole un Anta Aizupe.

Seriāls “Viss pa jaunam!” būs skatāms darbdienu vakaros, no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 20.20 kanālā “TV3”. Seriāls tiek veidots, sekojot pasaules tendencēm un Latvijas skatītāju vēlmēm. Tas būs saistošs un aktuāls stāsts, kura notikumos skatītāji atpazīs arī savu ikdienu, azartiski sekojot līdzi, kā ar tiem tiek galā seriāla varoņi.

Seriāls stāstīs par mūsdienīgu vīrieti (aktieris Dainis Grūbe), kurš veido veiksmīgu karjeru lielā uzņēmumā, baudot lielpilsētas šiku, tās izklaides un atpūtas iespējas. Tomēr ikdienai lielpilsētā ir arī ēnas puse - nemitīgs stress un trauksme, līdz Dāvis piedzīvo kādu negaidītu pavērsienu, kas liek jaunajam vīrietim saprast, ka ir jāievieš izmaiņas savā dzīvē. Galvenās sieviešu lomas atveidos aktrises Iveta Pole un Anta Aizupe. Seriāla režisori atklāj: “Stāsta notikumus izdzīvos 30 dažādi varoņi, kuros varēs atrast visas īpašības, kas mājo katrā latvietī.“

Kā iepriekš minēts, seriāla veidotāji ir producentu kompānija "Platforma Filma", kuru līdz šim realizēto projektu kontā ir tādas populāras filmas kā "Rīgas sargi", "Sapņu komanda 1935", "Svingeri", "Nameja gredzens" un "Blēži". Seriāla producenti ir Kristians Alhimionoks un Andrejs Ēķis, bet projekta režisoru komandā ir Aigars Grauba, Zanda Seņkova un Reinis Ūbelis.

Režisoru komanda ir pārliecināta, ka “Viss pa jaunam!” ir seriāls ar kino ambīcijām. To veidojot, komanda izmanto savas kino laukumos iekrātās zināšanas un prasmes. “Seriāli ir kļuvuši par nopietnu konkurentu mākslas filmām visā pasaulē, un tieši tāpēc nolēmām veidot "Viss pa jaunam!". Tas būs viens no vizuāli un saturiski bagātīgākajiem romantiskajiem seriāliem Latvijā. Priecājamies strādāt ar televīzijā vēl maz redzētiem aktieriem, tāpēc skatītājus sagaida iespaidīgi pārsteigumi,” atzīst režisors Reinis Ūbelis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu