Ansis Klintsons ar sievu pazobojas par Kiviča un Skulmes jaunajiem tetovējumiem (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķis Andris Kivičs un sabiedrības dāma, žurnāliste Liene Skulme pārsteidza daudzus, paziņojot, ka nepilnus divus mēnešus pēc saskatīšanās abi uz delnas uztetovējuši viens otra iniciāļus. Reaģējot uz notikušo, TV3 laika ziņu moderators un mūziķis Ansis Klintsons ar sieviņu pazobojušies un sociālajos tīklos publicējuši savu versiju par to, kā var izpaust mīlestību.

Klintsons vietnē "Instagram" publicējis foto ar sievu, kur redzams, ka abu pieres rotā uzzīmēta sirsniņa ar otra iniciāļiem. "Love 4ever", rakstīts uz Klintsonu pierēm, kas nozīmē "mīla uz mūžiem".

Anša publiskotā fotogrāfija sasmīdinājusi ne vienu vien viņa sekotāju. Tiesa, kāds smīkņājot atzinis, ka "Kiviču nepārspēt".

Jau vēstīts, ka gada izskaņā Kivičs un Skulme devās uz tetovēšanas salonu, lai "iededzinātu" otra iniciāļus savā ādā - abu delnas tagad rotā bezgalības zīme, kurā iekļauti vārdi "soulmate" (tulkojumā no angļu valodas - "dvēseļu radinieks"), iemīlēšanās datums, sirsniņa un iniciāļi.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu