Arī Holivudā mīlestība nav uz mūžu. Slaveni pāri, kuri pašķīrušies 2018. gadā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nevainojami mīlas stāsti laikam mēdz būt tikai filmās - ārpus kinolentēm slaveniem aktieriem viņu šķietami perfektās dzīves tomēr ir līdzīgākas “parastajiem mirstīgajiem”. Izrādās, ka nauda un slava vēl negarantē laimi un saticīgu kopdzīvi ar savu “otro pusīti”.

Foto: AFP/SCANPIX

75 gadus vecais aktieris Roberts de Niro 2018. gada novembrī paziņoja, ka šķiras no sievas, aktrises Greisas Haitaueres (63). Viņiem ir divi kopīgi bērni - Eliots (20) un Helēna (6).

Foto: Reuters/ScanPix

Pēc divu gadu ilgām attiecībām gada noslēgumā izjuka sabiedrības dāmas Parisas Hiltones (37) un aktiera Krisa Zilkas (33) saderināšanās.

Foto: Reuterws/Scanpix

Reperis G-Eazy (29) un dziedātāja Halsija (24) pēc vairākiem kopīgiem projektiem oktobrī pielika punktu savam gadu ilgušajam vētrainajam romānam, kura laikā jau paspēja pāris reizes īslaicīgi pašķirties. 

Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Ariana Grande (25) un komiķis Pīts Deividsons (25) pēc paziņojuma par attiecībām ātri saderinājās un ātri izšķīrās – viss viena gada laikā. 

Foto: Reuters/ScanPix

Augustā kļuva zināms, ka aktieris Bens Afleks (46) ir izšķīries no amerikāņu vakara izklaides šova "Saturday Night Live" producentes Lindsijas Šukusas (38), ar kuru bija kopā apmēram gadu – tabloīdos kā šķiršanās iemesls tika minētas viņa problēmas ar alkoholu. Gada otrajā pusē Afleks sāka romānu ar “Playboy” modeli Šounu Sekstoni (22), taču tas neturpinājās ilgi un noslēdzās, kad aktieris pēc savas bijušās sievas, aktrises Dženiferas Gārneres ierosinājuma devās uz rehabilitācijas iestādi. 

Foto: AFP/SCANPIX

TV zvaigzne un “Playboy” meitene Kendra Vilkinsone (33) un amerikāņu futbola spēlētājs Henks Baskets aprīlī paziņoja, ka nolēmuši šķirties pēc deviņus gadus ilgas laulības. Abu savienības laikā nākuši pasaulē bērni Henks (9) un Elaija (4). 

Foto: AFP/SCANPIX

2018. gads pārmaiņas ienesis arī aktiera Čeninga Teituma (38) un aktrises Džennas Devanas (38) attiecībās. Pāris, kas salaulājās 2009. gadā, par šķiršanos paziņoja pērnā gada aprīlī. Abi kopā audzina meitu Everliju (5).

Foto: AP/Scanpix

2018. gadā dziedātāji Selēna Gomesa (26) un Džastins Bībers izšķīrās, šķiet, pēdējo reizi abu sarežģīto attiecību laikā. Bībers pērno gadu noslēdza, apprecoties ar daiļo modeli Heiliju Boldvinu (22).

Foto: Reuters/ScanPix

Pēc trīs gadus ilgas laulības izšķīrās aktrise Dženifera Anistone (49) un aktieris Džastins Terū (47).

Foto: AP/Scanpix

Februārī kļuva zināms, ka pašķīries vēl viens aktieru pāris – Ēriks Deins (46) un Rebeka Geihārta (37). Abi salaulājās 2004. gadā un audzina meitas Billiju (8) un Džordžiju (7). 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu