Marta Grigale atklāj, kā izvēlējusies vārdu meitiņai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Luhaers

Dziedātāja un Latvijas Radio 5 balss Marta Grigale (28), kura ir precējusies ar mūziķi Kasparu Grigali, 2016. gadā laida pasaulē pirmdzimto – meitiņu Grētu. Tagad viņa sociālajā tīklā “Instagram” atklāja, tieši kāpēc izvēlējusies mazajai šādu vārdu.

“Man bieži vaicā, vai Grētas vārds izvēlēts par godu Grētai Garbo. Dažreiz arī nevaicā, bet vienkārši uzraksta un publicē kā faktu. Visu cieņu izcilajai aktrisei, bet viņai ar manas meitas vārdu īsti saistības nav. Šis vārds mani atrada, vēl pirms mazā bija pieteikusies - iedomājos, ja kādreiz būtu meita, cik skaisti izklausītos - Grēta Grigale.

Spēka vārds. Kad gaidījām, drusku ar vīru vēl padiskutējām, bet, ja godīgi, es nevienā mirklī neapšaubīju to, ka mazo sauks tieši šādi.

Un tikai nesen sarunā ar kādu gudru cilvēku atkodu pati sevi, proti, visticamāk, es neapzināti vēlējos Grētā iekodēt to drosmi un spēku, kura man pašai ir trūcis. Redzot to, kāda viņa ir un par kādu personību veidojas, šķiet, ka ir izdevies. Mīļo meitiņ, ceru, ka tad, kad būsi liela, Tavs vārds būs rakstīts katrā (ne tikai paplašinātajā) kalendārā!” tā Marta.

Marta un Kaspars gredzenus mija 2015. gadā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Laimes klimpiņai mēnesīts! ??❤️

A post shared by Kaspars Grigalis (@kaspars.grigalis) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pārāk maz! Brīvdienu bij pārāk maz!!!

A post shared by Kaspars Grigalis (@kaspars.grigalis) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu