Noskaties, ko TVNET par jauno "Literatūri" pastāstīja Terzens, Selecka un Olte

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
LTV jauns raidījums "Literatūre"
LTV jauns raidījums "Literatūre" Foto: TVNET

Ceturtdienas vakarā plkst. 19:30 LTV1 ēterā sāk demonstrēt jaunu dokumentālu ceļojumu seriālu “Literatūre – ceļojums ar rakstnieku”, ko radījuši nešķiramais ekrāna pāris Marta Selecka un Gustavs Terzens kopā ar VFS Films (Vides filmu studija) komandu (režisors Uģis Olte), kas jau iepriekš sastrādājušies raidījumos “Ziemeļu puse” un “Te!”. TVNET literatūru mīlošo trio aicināja uz sarunu - kāpēc, kādi rakstnieki, kādas atziņas u.tml. Noskaties! 

Katrā no astoņām “Literatūres” sērijām Marta dosies ceļojumā ar vienu latviešu mūsdienu rakstnieku, kurš ir izvēlējies sev tuvāko aizgājušo laiku latviešu autoru, lai ceļotu uz vietām, kur tie dzīvojuši vai par kurām rakstījuši. Savukārt Gustavs Terzens ceļos atsevišķi, izmantojot grāmatu tekstus par ieganstu sarunām ar satiktajiem ļaudīm.

Pirmajā raidījumā ceļojumā pa Jāņa Jaunsudrabiņa “Baltās grāmatas” pēdām Neretas apkaimē dosies grāmatas “Jelgava 94” autors Jānis Joņevs.

TVNET video: LTV jauns raidījums "Literatūre"

Aplūko foto no raidījumu tapšanas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu