Ļaudis samulsina foto, kurā Alla Pugačova izskatās jaunāka par savu vīru (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas estrādes zvaigzne Alla Pugačova ar vīru, humoristu Maksimu Galkinu sociālajos tīklos ir publiskojuši jaunu fotogrāfiju, kas fanu vidū ir izraisījusi plašas diskusijas.

Galkins vietnē "Instagram" ievietoja savas ģimenes portretu, atklājot, ka abiem vecākiem šodien ir “izejamais vakars”. Lai gan fani izteica komplimentus abiem pāra bērniem, komentāros ne tik atzinīgus vārdus izpelnījās Maksima Galkina neierastais stils. Tāpat neizpratni fanos raisīja Pugačovas jauneklīgais izskats – daļa cilvēku ir pārliecināti, ka Pugačova veikusi plastisko operāciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on

“Alla Pugačova izskatās jaunāka par savu vīru…”, “Skaista ģimene, bet vai nav pārspīlēts ar fotošopu?”, “Pugačovu nevar pazīt...”, “Maksim, šis stils jums nepiestāv” - šie bija tikai daži no visiem komentāriem pie publiskotās fotogrāfijas.

Fotogrāfija tapusi pirms došanās uz mūziķes Svetlanas Lobodas koncertu, kuru apmeklēja arī mūziķi Nikolajs Baskovs un Grigorijs Ļepss, māksliniekiem uzņemot vairākas kopbildes. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu