Ceturtā - no sirds. Toma Odela koncerts Rīgā

Krista Garanča
, Izklaides ziņu žurnāliste
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Tūres “Jubilee Road Tour” ietvaros Toms Odels uzstājas koncertzālē "Palladium"
Foto: Tūres “Jubilee Road Tour” ietvaros Toms Odels uzstājas koncertzālē "Palladium" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Otrdienas, 29. janvāra, vakarā koncertzālē “Palladium” uz skatuves kāpa britu mūziķis Toms Odels, kurš sava talanta piekritējus Latvijā priecēja jau ceturto reizi.

Kā zina teikt koncerta apmeklētāji, kuri Odela fanu rindās bija arī 2017. gadā (mūziķis 2013. un 2015. gadā mūziķis uzstājās "Positivus" festivālā, savukārt 2017. gadā koncertzālē "Palladium"), šī bija ļoti apmeklēta uzstāšanās. Fanu rindās pārsvarā atradās vientuļas daiļā dzimuma pārstāves un pārīši, tomēr pārsteidzoši bija tas, ka arī brangi kungi līdzi dziedāja Odela romantiskākajām balādēm, piemēram, "Grow Old with Me" un, protams, "Another Love".

"Ir jauki būt šeit," koncerta ievadā paziņoja Odels, uz kuru fani reaģēja ar aplausiem un ovācijām. No skatītāju rindām vairākkārt izskanēja atzīšanās mīlestībā gaišmatainajam siržu lauzējam, kuras mūziķis uzņēma ar kautrīgu smaidu. 

Lielākoties Odels ir redzams pie vai uz klavierēm (jā, jūs nepārlasījāties), tomēr, kā koncerta laikā atklāja pats mūziķis, uzstāšanās Rīgā bijusi ar kaut ko ļoti īpaša – dziesmu "Hold Me" viņš izpildīja zāles vidū, lūdzot visus klātesošos notupties. Dziesma ievilkās vismaz piecpadsmit minūšu garumā, tomēr katra sekunde bija tā vērta - ļaudis dziedāja līdzi, un daudzi savā "Instagram" kontā noteikti var palepoties ar mūziķa tuvplāna foto vai video.

Mūziķis uz skatuves nebūt nekāpa viens - viņam pievienojās ģitārists, bundzinieks un basģitārists, turklāt viņi visi dziedāja arī bekvokālu. Koncerts ne vien izskatījās, bet arī izklausījās ļoti "garšīgs" un nostrādāts līdz pēdējai niansei.

Ir tāds teiciens: trīs lietas labas lietas, ceturtā no sirds. Šī nudien bija sirsnīga un emocijām bagāta pusotra stunda, un domājams, ka Latvijas publiku Odels ir tik ļoti iemīlējis, ka atgriezīsies vēl. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu