Džemma Skulme 93 gadu vecumā aktīvi lieto sociālos tīklus (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Māksliniece Džemma Skulme izstādes "Ubāna Pārdaugava" atklāšanas pasākuma laikā Latvijas Nacionālajā bibliotēkā.
Māksliniece Džemma Skulme izstādes "Ubāna Pārdaugava" atklāšanas pasākuma laikā Latvijas Nacionālajā bibliotēkā. Foto: Ieva Lūka/LETA

Latviešu gleznotāja Džemma Skulme, kura pērn nosvinēja 93. dzimšanas dienu, ir aktīva sociālo tīklu lietotāja. To, kā apguvusi modernās tehnoloģijas, viņa atklāj intervijā izdevumam "Ieva".

"Daudz ko es neprotu, bet, ko man mazdēli pamācījuši, to es māku. Man ir savs aipods, un man patīk ar to darboties," stāsta māksliniece. 

Daudzi sociālo tīklu lietotāji noteikti pamanījuši, ka Skulme aktīvi lieto arī "Facebook". Piemēram, viņa publiski pauda viedokli par plaši aprunāto koncertu "Mīlestības vārdā. 18+", kas notika 19. novembrī. "Uzreiz pēc simtgades koncerta, kuru uzņēmās organizēt Jānis Šipkēvics, ierakstīju viņam atbalsta vārdus. Jānis ļoti pārdzīvoja notikušo, bet es sacīju, lai neņem vērā, viss, kas ir bijis, pāries. Mēs visi taču reiz esam piedzīvojuši ķengāšanos."

Māksliniece sociālajos tīklos dalās gan ar dažādiem jaunumiem kultūras un politikas jomā, gan laiku pa laikam publicē foto, kuros redzama viņa un viņas gleznas.

Foto: Džemmas Skulmes personālizstādes "Krāsas garša" atklāšana

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu