Samanta Tīna atbild uz negatīvem komentāriem internetā. Vai viņa tiešām ir samīlējusies sevī?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Vīksne

Pašmāju dziedātāja Samanta Tīna (29) 30. janvārī viesojās radio “SWH” studijā, kur rubrikā “Komentē komentāru” atbildēja uz negatīviem internetā atrastiem komentāriem par sevi.

Viņa atklāja, ka cenšas vairs nelasīt par sevi atsauksmes internetā, taču karjeras sākumā piekopusi šo netikumu. “Vairs kaut kā nerakājos.”

Raidījuma vadītāji atraduši, ka kāds indivīds rakstījis: “Samanta nu ļoti ir sevī samīlējusies. Un ticiet vai ne, bet mājas dzīve viņai sastāv tikai no stāvēšanas pie spoguļa visādos rakursos.” Uz to viņa atbildēja šādi: “Ir visai interesanti tas, ka rodas tāds iespaids. Ja godīgi, es ikdienā kosmētiku nelietoju vispār. Tikai tik, cik uz skatuves es to lietoju, un uz skatuves es to lietoju daudz. Nu... kas ir, tas ir. Kā ir, tā jādzīvo. Šādi tādi likumi jāpieņem ir. Bet jā. Spoguļi... varbūt trenažieru zālē sevi vēroju, cilājot un izdarot kaut kādus vingrinājumus.”

Savukārt apvainojumu par “tukšu prātiņu” viņa atspēkoja, pastāstot, ka pašlaik mācās 4. kursā Ekonomikas un kultūras augstskolā, bet ir studējusi arī, piemēram, Latvijas Kultūras koledžā un Lielbritānijas Tech Music School, kuru apmeklējusi pati Madonna.

Kā jau ziņots, šova “Supernova” pirmajā atlasē piedalījās arī Samanta Tīna, startējot ar dziesmu “Cutting The Wire”. Viņa bija viena no četriem veiksminiekiem, kuriem izdevās iekļūt finālā, lai cīnītos par ceļazīmi uz Eirovīziju, kas šogad norisināsies Izraēlā, Telavivā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu