Kristīne Pastare laiž klajā klipu “Supernovas 2019” dziesmai “Smaragdi un pelni”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārcis Baltskars

Kristīne mūzikas industrijā darbojas jau 13 gadus. Kā bekvokāliste sadarbojusies ar Latvijas vadošajiem mūziķiem (“Prāta vētra”, Raimonds Pauls, Dons, Intars Busulis, Reinis Sējāns, Linda Leen, Gustavo u.c.), kā arī piedalījusies vairākos TV šovos (“X Faktors”, “Izklausies redzēts”, “Es mīlu tevi, Latvija”, "Mūsu labākās dziesmas”, “Supernova”, “Eurovision 2018” u.c.). Solo izpilda vokālajā trio “Limonāde”, kā arī Gunāra Kalniņa dibinātajā gospeļkorī “GGChoir”.

“Supernova 2019” ir pirmais projekts, kurā Kristīne uz skatuves kāps kā solomāksliniece, neesot kora, grupas vai citos sastāvos: “Lai gan uz skatuves tas solis no bekvokāla līdz solistam izskatās visai niecīgs, dzīvē tas ir viens pamatīgs lēciens citā pasaulē!”

Dziesma “Smaragdi un pelni” ir stāsts par slēptu spēku, degsmi un talantu, kas mīt katrā cilvēkā, un spēju to realizēt – uzdrošināties izkāpt no savas komforta zonas, spert pirmos soļus pretī pārmaiņām

Kristīne to uzrakstījusi jau 2014. gada vasarā un glabājusi, gaidot īsto producentu, īsto laiku, kad dziesmu parādīt plašākai auditorijai. Esot kolēģi un labi draugi, Reinis Sējāns un Kristīne Pastare nolēma apvienoties un šai dziesmai piešķirt jaunu skanējumu.

Dziesmai tapis arī videoklips: “Klips tika filmēts visai aukstā ziemas dienā, neapsildāmā telpā, kas mums visiem bija liels izaicinājums. Centāmies iemūžināt pareizās sajūtas un kadrus, lai nodotu skatītājiem vēstījumu. Vēlos pateikties visai radošajai komandai par izturību filmēšanas dienā un galvenokārt par pacietību apstrādes procesā, kas nebūt nebija no vienkāršajiem! Īpašs paldies manam vīram, kam šis projekts arī debija video režijā.

Dziesmas video ar vizualizācijām vēlējos atspoguļot to, ka tā vietā, lai izvairītos no šķēršļiem un trokšņiem, dažkārt vērts tiem nedaudz ļauties, lai gūtu jaunu pieredzi, apvienotu to ar jau pierasto un zināmo, un iegūtu pavisam jaunu un nebijušu jaudu.

Lai sasniegtu izvirzītos mērķus, bieži vien nepietiek ar apņemšanos un iekšējo spēku. Reizēm jācīnās ar apkārtējiem apstākļiem, dažādiem traucēkļiem, trokšņiem, kas kavē mūsu attīstību, novirza no ceļa, ja tiem ļaujas. Mēs nevaram mainīt apstākļus, taču varam mainīt savu uztveri un izmantot šos trokšņus savā labā – kā motivāciju, kā mācības, kā iespēju augt sev nepierastā un jaunā vidē.”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu