Andris Kivičs un Liene Skulme ķērušies pie kopīgas dziesmas ierakstīšanas (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Janvāra noslēgumā pašlaik Latvijā skandalozākais pāris – dziedātājs Andris Kivičs un sabiedrības dāma Liene Skulme – paziņojuši, ka kopā ieraksta dziesmu.

Abi mīlnieki sociālajos tīklos dalījušies ar fotogrāfijām un video no ierakstu studijas, atklājot, ka dziesmas nosaukums būs "Tā mēs mirdzam, tā mēs gaistam".

“Tagad man ir skaidrs, kāpēc Dons nerīkos koncertu 14. februārī”, “Malači! Gribētos dzirdēt visu dziesmu”, “Varēja jau dziesmas tekstā ielikt kādu rindiņu ar vārdiem - “it kā tu ma**a kaut ko zinātu”, “Lai izdodas!” - tā komentētāji.

Pērn Latviju pāršalca ziņa, ka precētais mūziķis Andris Kivičs ir aizgājis no ģimenes, lai sāktu attiecības ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi. Abi neilgi pēc romāna sākuma viens otram savu mīlestību jau apliecināja ar tetovējumiem, kuros attēlota bezgalības zīme, vārds “soulmate” (dvēseles radinieks) un iemīlēšanās datums – 9.11.2018.

Kā zināms, Kivičs šogad pirmo reizi uz skatuves kāpa restorānā "Stargorod", izpildot savus labākos hitus.

Jau ziņots, ka dzirkstelīte starp abiem uzšķīlusies šīs intervijas laikā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu