Ieva Florence par Kiviču: “Lietas, kas saistās ar laulībām, ģimeni, nevajadzētu publiski risināt” (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aktrise Ieva Florence ir redzama gan uz teātra skatuves, gan kino un TV, savukārt viņas mīļotais, aktieris Oskars Vīksne februārī parādīsies jaunā pašmāju seriālā “Viss pa jaunam”. Abi ir jauni, skaisti un Latvijā zināmi mākslinieki. Sarunā ar Dailes teātra skatuves dīvu TVNET vēlējās noskaidrot, vai attiecību jautājumus un problēmas sabiedrībā labi zināmiem cilvēkiem vajadzētu risināt publiski un cik daudz privātā dzīve ir jāpadara par publisko.

Apspriežot skandalozās dziedātāja Andra Kiviča un sabiedrības dāmas Lienes Skulmes attiecības un izteikumus sociālajos tīklos, Ieva atklāja, ka, viņasprāt, arī slikta reklāma reizēm var būt laba reklāma.

“Ja viņiem tas patīk, lai dalās – kāpēc ne. Andris man ir zināms, jau kopš biju maziņa, klausījos viņa “Z-Scars” dziesmas. Man vienmēr liekas - ja pametīs kaulu, tur vienmēr būs suņi. Vienmēr par kaut ko jau var ierēkt, īstenībā par jebkuru pāri. Bet dažreiz sakrīt tas laiks, tā vieta... es vispār uzskatu, ka lietas, kas saistās ar laulībām, ģimeni, nevajadzētu publiski risināt. Bet tu publiski risini, ja citādi nevar, laikam. Nezinu, neesmu tā iedziļinājusies. Viņiem ir sava dzīve, man sava, man ir par ko domāt,” tā aktrise.

Kā jau ziņots, pērn Latviju pāršalca ziņa, ka precētais mūziķis Andris Kivičs ir aizgājis no ģimenes, lai sāktu attiecības ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi. Abi jau neilgi pēc romāna sākuma viens otram savu mīlestību apliecināja ar tetovējumiem, kuros attēlota bezgalības zīme, vārds “soulmate” (dvēseles radinieks) un iemīlēšanās datums – 9.11.2018. Abi regulāri sociālajos tīklos dokumentējuši savas attiecības, un Kivičs pat publiski draudējis piekaut kādu jokdari, kurš apsmējis pāra attiecības.

Viņš nesen asus komentārus veltīja arī kādreizējai iekšlietu ministrei un viesnīcas "Hotel Roma" vadītājai Lindai Mūrniecei, kā arī Skulmes bijušajam mīļotajam - Andrim Bulim.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu