Izrādes "Abas malas" skatuvi "ArchDaily" novērtē kā vienu no iespaidīgākajām pasaulē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Anna Jurkovska

Multimediālās deju lielizrādes "Abas malas" skatuve, ko ciešā sadarbībā ar multimediju mākslinieku Māri Kalvi radījis arhitekts un scenogrāfs Didzis Jaunzems ietekmīgais medijs "ArchDaily" novērtējis kā vienu no iespaidīgākajām pasaulē radītajām skatuvēm, informēja izrādes sabiedrisko attiecību vadītāja Gunta Kursiša.

Viņa norādīja, ka archdaily.com publikācijā par pasaulē iespaidīgākajam skatuvēm multimediālā deju lieluzveduma skatuve augstu novērtēta līdzās tādu leģendu kā Deivida Bovija (David Bowie) un The Rolling Stones performancēm radītajām skatuvēm.

Skatuve, kas tika veidota lielizrādei Arēnā Rīga, bija īpaša ne tikai ar video projekciju vērienu, bet arī ar telpisko dažādību. Skatuve tika izmantota kā liels deju laukums masu skatiem, taču tajā pašā laikā tajā tika integrētas vairākas maza izmēra skatuves nelielām dejotāju grupām un solistiem.

Deju lielizrāde bija centrālais kultūras notikums Latvijas simtgades svinībās un bija skatāma Arēnā Rīga 17., 18. un 19. novembrī.

Foto: Emocionāli un saviļņojoši aizvadītas trīs "Abas malas" izrādes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu