Fani neliek mierā Kiviču un Skulmi – jauno dziesmu savieno ar video, kurā filmējusies viņa sieva (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nule kā klausītāju uzmanībai nodota šā brīža "karstākā" Latvijas šovbiznesa pārīša mūziķa Andra Kiviča un sabiedrības dāmas Lienes Skulmes kopīgi ierakstīta mīlas dziesma. Ļaudis abu veikumu gan slavējuši, gan pēluši, gan atgādinājuši, ka šī nebūt nav pirmā reize, kad Andris ieraksta kompozīciju ar tā brīža mīļoto sievieti. 

Interneta huligānu apvienības pārstāvji vietnē "Facebook" publicējuši kāda fana, kurš vēlējies palikt anonīms, savu versiju par Andra Kiviča jaunās dziesmas klipu. Tajā gan redzami fragmenti no Anda Kiviča videoklipa dziesmai "28. jūlijs", kurā filmējusies viņa bijusī sieva Madara Kiviča, būdama grūtniecības pēdējos mēnešos. 

Kā spriež paši interneta huligāni, "Andra azotē nav pārāk daudz metodes savaldzināšanai - vieni un tie paši džemperi, un romantiska dziesma."

Ļaudis pie publiskotā video atzinuši, ka šis ir gada melnākais joks, kā arī jau laicīgi apjautājas, uz kuru slimnīcu interneta huligāniem jāsūta ziedi.

Diemžēl publicētais video priecēja interneta huligānu lapas sekotājus vien īsu brīdi - šobrīd tas ir izņemts no "Facebook".

Atgādinām, ka pēc tam, kad sociālajos tīklos tika publiskota karikatūra par Lienes Skulmes mīlas dzīvi, Kivičs draudēja tās autoru piekaut. 

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu