10 slaveni pāri, kuru ģimenēs 2018. gadā ienākuši mazuļi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AFP/AP/ScanPix

Daži pasaulē labi pazīstami pāri par vecākiem pērn kļuvuši pirmo reizi, bet dažu ģimenes tik turpina augt.

Foto: Reuters/ScanPix

Britu karaliskās ģimenes locekļu Keitas Midltones (37) un prinča Viljama (36) ģimenē 23. aprīlī ienāca dēls Luiss. Pāris kopā jau audzina meitu Šarloti (3) un dēlu Džordžu (5).

Foto: AFP/SCANPIX

Stormija Vebstere repera Trevisa Skota (26) un modeles, uzņēmējas Kailijas Dženeres (21) dzīvēs ienāca pērnā gada sākumā – 4. februārī. 

Foto: Reuters/ScanPix

Modele Krisija Tīgena (33) 2018. gada 16. maijā sagaidīja savu un dziedātāja Džona Ledženda (40) otro bērnu – dēlu Mailzu. Pāra pirmdzimtais, meita Luna, piedzima 2016. gada 14. aprīlī.

Foto: AP/Scanpix

Dziedātāja Ādama Levina (39) un modeles Behati Prinslū (30) ģimenei 15. februārī pievienojās meitiņa Džio. Abi jau audzina meitiņu Dastiju (2).

Foto: EPA/Scanpix

15. oktobrī piedzima Kembridžas hercogienes Keitas Midltones (37) māsas Pipas (35) un vīra, autosacīkšu braucēja Džeimsa Metjūsa (43) pirmais bērns – dēls Artūrs.

Foto: SIPA/Scanpix

Aktieris Džons Steimoss pirmo reizi par tēvu kļuva vien pērn 55 gadu vecumā, kopā ar aktrisi Keitlīnu Makhjū (32) sagaidot dēliņu Billiju.

Foto: Reuters/ScanPix

2018. gada aprīlī nāca pasaulē aktiera Dveina Džonsona (46) un dziedātājas Lorēnas Hašianas (34) otrais kopīgais bērns – meitiņa Tiāna. Abu pirmā meita Jasmīna piedzima 2015. gadā. Džonsonam ir arī 17 gadus veca meita Simona no attiecībām ar kinoproducenti Deniju Garsiju (50).

Foto: AP/Scanpix

39 gadus vecā aktrise Keita Hadsone pērn dzemdēja savu un mūziķa Denija Fudžikavas pirmo bērnu – Rani Roze nāca pasaulē 2. oktobrī. Viņai no iepriekšējām attiecībām ar “Muse” līderi Metu Belamiju (40) ir dēls Bingems (7), bet no romāna ar mūziķi Krisu Robinsonu (52) – dēls Raiders (15).

Foto: AP/Scanpix

 Modele Keita Aptone (26) un beisbola spēlētājs Džastins Verlanders (35) 11. jūlijā kļuva par vecākiem meitiņai Dženevīvai.

Foto: AFP/SCANPIX

Aktierim Edijam Redmeinam (37) sieva Hanna (36) 10. martā dāvāja dēlu Lūku. Viņu pirmais bērns, meitiņa Airisa piedzima 2016. gadā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu