"Putnu balles" menedžere atklāj, kad tiks izkaisīti Valtera Frīdenberga pelni

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mūziķis Valters Frīdenbergs grāmatas "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" atvēršanas svētkos Dzintaros.
Mūziķis Valters Frīdenbergs grāmatas "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" atvēršanas svētkos Dzintaros. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Pērnā gada oktobrī visu Latviju satrieca ziņa, ka pēc cīņas ar vēzi mūžībā devies mūziķis Valters Frīdenbergs. Kopš Valtera nāves ir apritējuši četri mēneši, un nu tapis zināms, kad mūziķa pelni tiks izkaisīti okeānā, kā to vēlējies pats Valters. 

"Putnu balles" menedžere Anete Kalniņa izdevumam "Privātā Dzīve" pastāstīja, ka grupas dalībnieki un Valtera mīļie būs kopā brīdī, kad Portugālē okeānā tiks izkaisīti viņa pelni. Mūziķis pērnā gada rudenī ļoti vēlējies uz turieni aizceļot, taču slimība viņam to liedza. 

Kalniņa atklāja, ka ceļojumu plāno Kristīne un, visticamāk, tas notikšot šajā pavasarī, kad visi grupas dalībnieki - Kristiāna, Līva, Elvijs, kurš patlaban dzīvo Anglijā, un Kārlis Būmeisters, kurš strādā Briselē, - varēs turp doties kopā.

Kā jau ziņots, 26. oktobrī notika publiska atvadīšanās no Frīdenberga Rīgas krematorijas Lielajā zālē. Pēdējo reizi satikties ar viņu bija ieradusies gan ģimene, gan draugi un talanta pielūdzēji.

Foto: Atvadīšanās no pāragri mūžībā aizgājušā Valtera Frīdenberga

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu