Naktsklubs "Coyote Fly" nojaukts un uzbūvēts praktiski no jauna

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Naktsklubs “Coyote Fly”, kurš 13 gadus ir pulcējis Rīgas nakts dzīves baudītājus, kļūstot par vienu no iecienītākajām atpūtas vietām pilsētā, pavisam nesen piedzīvojis pamatīgas pārmaiņas un atdzimis jaunā veidolā.

Klubs darbību noslēdza 31. decembrī, kad tika sagaidīts Jaunais gads. Jau 2. janvārī tajā tika ielaista celtnieku komanda un sākās remonts. “Mēs tiešām nojaucām visu kluba iekštelpās! Kaut ko tādu neesam darījuši nekad, šī nav vienkārši renovācija, šis ir kas vairāk!“ stāsta naktskluba vadītāja Liene Bukbārde.

Rekonstrukcijā, tostarp bāra, gaismu, mēbeļu, dizaina priekšmetu iegādē, investēti vairāk nekā 300 000 eiro.

Jaunajās telpās šogad aicinās uzstāties tādus māksliniekus kā Krievijas producentu un diskžokeju "Smash", ASV meiteņu popgrupas "Pussycat Dolls" dalībnieci Melodiju Torntoni (Melody Thornton), elektroniskās mūzikas izpildītāju Kaskadu (Cascada), vokālisti Taru Makdonaldi (Tara McDonald), "Deepest Blue" grupas līderi Džoelu Edvardu (Joel Edwards), kā arī diskžokejus "EDX", "Madison Mars", "Moguai", "Filatov&Karas" un citus.

Naktsklubs "Coyote Fly" dibināts 2006. gada nogalē un sākotnēji atradās Palasta ielā 3. No 2011. gada aprīļa tas atrodas izklaides centrā "Vernisāža", Tērbatas ielā 2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu