Rūta Dūduma Valentīndienā laiž klajā savu un vīra sacerēto kāzu dziesmu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

14. februārī, kad visā pasaulē cilvēki svin mīlestību, mūziķu pāris Rūta Dūduma un Jānis Ķirsis laiduši klajā skaņdarbu, kuru savulaik veltīja viens otram. Dziesma savu pirmatskaņojumu piedzīvoja pāra kāzu dienā, kad Rūta un Jānis tai skanot, dejoja savu pirmo deju.

Dziesmas “Viena sirds” mūzikas autors Jānis Ķirsis dibinājis vokālo grupu “Framest”. Tieši mūzikas mīlestība abus savedusi kopā, kad vēlāk grupai pievienojās tās soliste Rūta Dūduma. Sākumā abi bijuši tikai kolēģi, tomēr, laikam ejot, atskārtuši, ka viņus vieno arī mīlestības jūtas.

Dziesmas mūzikas autors Jānis Ķirsis: “Rūtu bildināju mīlestības galvaspilsētā Parīzē, kad kopā tur devāmies ceļojumā. Kāzas svinējām 2. februārī ģimenes un draugu lokā. Šajā pavasarī kļūsim par vecākiem savam pirmdzimtajam. Skaistu pārdzīvojumu laiks, kas atspoguļojas arī muzikālajā daiļradē.”

Dziesmas vārdu autore Rūta Dūduma-Ķirse: “Plānojot kāzas un īpaši domājot par pirmo deju, gribējām, lai pavadījums ir kaut kas īpašs un raksturīgs tieši mums, tādēļ nonācām līdz idejai par to, ka dziesmu radīsim paši! Šodien dziesmu dāvinām saviem klausītājiem - citiem pāriem, kuri, iespējams, meklē savu kāzu dejas pavadījumu.”

Šobrīd abi mūziķi strādā pie albuma, kurā tiks iekļauta arī dziesma “Viena sirds”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu