“Supernova” censonis Alekss Silvērs sarīko ballīti par godu savam sarkanajam uzvalkam

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

13. februārī “Laska bar” norisinājās dziedātāja Aleksa Silvera jaunās dziesmas “Laiks” prezentācija. Mākslinieks laida klajā dziesmu īpašā ballītē, kuru viesi apmeklēja sarkanā apģērbā, par godu viņa “Supernovas” tērpam, kurš radīja lielu nesapratni apkārtējos. Pats dziedātājs uzskata savu skatuves tērpu par veiksmīgu un kopš uzstāšanās īpaši iemīlējis sarkano krāsu.

Alekss uz skatuves kāpa melnā apģērbā, jo apkārt bija tik daudz sarkanā, ka viņam bija jāvelk citas krāsas apģērbs, lai izceltos. Slavenais uzvalciņš ieņēma goda vietu pasākumā - tas bija novietots īpašā stendā un izrotāts ar sarkaniem baloniem.

“Jaunā balāde ir par mīlestību, attiecībām un laika ietekmi uz jūtām. Ilgām pēc kā neaizsniedzama, bet ļoti vēlama. Emociju sprādziens, apzinoties, ka mīli, bet nespēj to cilvēku aizsniegt. Laiks iet, tu ilgojies, un iekšēji mīlestība izdeg,” skaidro Alekss.

Pasākuma neoficiālajā daļā mākslinieks kopā ar viesiem atcerējās labākos momentus no Eirovīzijas atlases, kā arī apsprieda sarkano krāsu, seksualitāti un veltīja laiku jaunā hita slavēšanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu