Jūtūbere Evelīna Pārkere ļauj ieskatīties seriāla “Viss pa jaunam” aizkulisēs

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

4. februārī TV pirmizrādi piedzīvoja jaunais TV3 ikvakara seriāls “Viss pa jaunam!”, kura veidotāju starpā ir producents Andrejs Ēķis un režisors Aigars Grauba. Tajā filmējusies arī populāra pašmāju “Youtube” kanāla īpašniece un influencere Evelīna Pārkere.

Savā jaunākajā video viņa dalījusies ar ieskatu seriāla filmēšanas aizkulisēs, kā arī analizējusi pašas atveidoto tēlu Alisi Vētru, kuru seriāla veidotāji apraksta šādi: “Iedzīvotāji viņu sauc par Lī. Alise nāk no kaimiņu ciemata, bet viņa ļoti bieži uzturas Skaistkalnos. Viņa tiekas ar Sandri, bet jaunās dāmas prāts allaž ir kaut kur citur. Alise centīsies pārbaudīt savas pavedināšanas spējas ar visiem ciemata vīriešiem, un no tā izbēgt nevarēs neviens.”

Sākumā Evelīnai licies, ka ar Alisi ir kā divas ūdens lāses, taču vēlāk sapratusi, ka viņām kopīgs tikai ģērbšanās stils.

Kā jau ziņots, seriāls “Viss pa jaunam!” stāsta par mūsdienīgu vīrieti (aktieris Dainis Grūbe), kurš veido veiksmīgu karjeru lielā uzņēmumā, baudot lielpilsētas šiku, tās izklaides un atpūtas iespējas. Tomēr ikdienai lielpilsētā ir arī ēnas puse - nemitīgs stress un trauksme, līdz Dāvis piedzīvo kādu negaidītu pavērsienu, kas liek jaunajam vīrietim saprast, ka ir jāievieš izmaiņas savā dzīvē. Galvenās sieviešu lomas atveido aktrises Iveta Pole un Anta Aizupe.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu