Madara Kiviča par nopludināto kailfoto: "Neiesaisti mani savās peripetijās!" (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien, 20. februārī, mūziķis Andris Kivičs no savas bijušās sievas Madaras Kivičas saņēma fotogrāfiju, kurā viņš un Liene Skulme redzami kaili. Kivičs neizslēdza iespēju, ka pati Madara šo fotogrāfiju izzagusi no viņa viedtālruņa, tomēr sieviete atbildi nav palikusi parādā. 

"Mani neiesaisti savās peripetijās," pie Andra Kiviča ieraksta "Facebook" komentē Madara.

"Es nezinu ne tava "Instagram", ne "Youtube", ne kontu paroles. Pārvaldīju tavas lapas "Facebook", kad bijām vienota ģimene, nevis tagad. Ja būtu ko gribējusi izdarīt, tad pie pirmās ālēšanās viss būtu slēgts. Liec man, lūdzu, mieru," viņa raksta.

Madara turpina: "Labāk izrādi savu intelektu tikpat spoži kā vakarnakt un citās tiešraidēs. Un mani kā mammu neaiztiec - es publiski plika nevāļājos, ar to nelielos, tavas drēbes mugurā citiem nevelku, citus publiski neapceļu un par m**kām, kret**iem un deb***ķiem nesaukāju, publiski sievietēm nesitu un bērnus neapkaunoju!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baudām jaunību. ? @andriskivics

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

"Nāc taču vienreiz pie prāta, nevis nodzer savas pēdējās prāta paliekas," pie Kiviča vēršas viņa bijusī sieva.

"Nu jau pat man sāk zust pacietība attiecībā pret tevi, nevēlos zaudēt atlikušo cieņu kā pret meiteņu tēti!" - tā Kiviča.

Madara mīklaini min, viņasprāt, iespējamo vaininieku fotogrāfiju nopludināšanā. "Man gan drīzāk sāk likties, ka kādai dāmai tik dziļa interese par manu privāto dzīvi, to nespēj pārdzīvot un atsūta man šādas bildes, lai it kā vēlreiz parādītu, ka tu "piederi" citai. Tas ir skumji un smieklīgi tiešām."

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu