"Lauku sētas" Ingara bijusī draudzene atklāti par mīļotā "iznākšanu no skapja" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valentīndienā 14. februārī šovā "Lauku sēta" iepazītais Ingars Babčuks paziņoja, ka ir gejs un uzsācis attiecības ar kādu puisi no Lielbritānijas. Ingara bijusī draudzene Zane Sterķe, ar kuru puisis uzsāka attiecības uzreiz pēc šova, intervijā Apollo atklāj, kā viņa jūtas par šo situāciju. 

Kā atklāj Zane, meitene par Ingara seksuālo orientāciju zinājusi vienmēr, tādēļ viņai paziņojums nav bijis šokējošs: "Es taču jau sen to zināju, man tas neliekas nekas tāds. Mēs sākumā bijām labi draugi, kad iepazināmies. Loģiski, ka viņš man bija pastāstījis jau vasarā to visu."

Viņa atklāj, ka, pašiem nesaprotot, no labiem draugiem viņa kļuva par kaut ko vairāk. "Vienā brīdī notika kaut kas, ko es nevaru izskaidrot. (..) Tas jau bija pa īstam, bet mēs dzīvojam tādā kā savā pasaulē. Abi zinājām kas viņš ir, bet mums bija labi," portālam Apollo atklāj Sterķe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ingars Babčuks (@ingars_babcuks) on

Pāris izšķīries jau sen, tomēr nenožēlo attiecības: "Izbaudījām lielisku kopā būšanas laiku un sapratām, ka tomēr mūs vieno vairāk draudzība, ne kaut kas cits."

Jau vēstīts, ka Ingars Visu mīlētāju dienā publicēja foto, kurā redzams ar jauno draugu, kā arī paziņojumu saviem sekotājiem: "Es iznāku no skapja. Es esmu gejs. Jā. Jūs domājat, ka esmu slims vai tamlīdzīgi, bet nē. Es neesmu slims! Es esmu iemīlējies un jūtos laimīgs."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu