Latviešu slavenības saņēmušas ielūgumu uz Farela Viljamsa singla “100 Years” prezentāciju 2117. gadā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vairākas Latvijas prominences – modele un daudzu skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova, aktieris Andris Bulis, dizaina salona Modernists īpašnieks un šampanieša eksperts Mārtiņš Pīlēns, Eco Baltia valdes priekšsēdētājs Māris Simanovičs, izdevniecības nama Petits īpašnieks Aleksejs Šeiņins un juveliersalona līdzīpašnieks, Ukrainas "X Faktora" dalībnieks Deniss Meļņiks – ir saņēmuši ielūgumu no "LOUIS XIII" uz Farela Vijamsa singla "100 Years" prezentāciju.

Pēdējā laikā daudzu pasaules slavenību "Instagram" un citos sociālajos tīklos ir redzamas atsauces uz konjaka "LOUIS XIII" un mūziķa Farela Viljamsa (Pharrell Williams) unikālo partnerību, kuras laikā tapis muzikālais skaņdarbs “100 Years”, kas tiks atskaņots tikai… 2117. gadā.

Šis ir māksliniecisks projekts, kas uzsver cilvēka un vides mijiedarbību, jo īpašais ielūgums uz ekskluzīvo "LOUIS XIII" pasākumu, kas notiks pēc 100 gadiem Konjakā, Francijā, ir pārmantojams. Proti, to varēs apmeklēt slavenību bērni vai mazbērni. Bet ļoti neparasts ir skaņdarba uzglabāšanas veids. Farela Viljamsa singls “100 Years” ir iestrādāts māla platē, ko uzglabā "LOUIS XIII" konjaka pagrabos. Ja vides pārmaiņu rezultātā ūdens līmenis celsies, māla plate izšķīdīs un skaņdarbu nevarēs noklausīties.

"LOUIS XIII" projekts norāda – ja mēs tagad nerūpēsimies par apkārtējo vidi, tad pēc 100 gadiem dziesma “100 Years” netiks atskaņota nevienam. Tas ir aicinājums vienmēr domāt par nākotni un mūsu spējām to ietekmēt ar šodienas rīcību.

Ielūgumus uz ekskluzīvo pasākumu saņēmušas arī tādas slavenības kā dziedātāja Dimas Bilana producente Jana Rudkovska, britu aktieris Duglass Būts, amerikāņu aktieris Vaness Vu, aktrise un modele Ešlija Grīna-Kourija un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu