Mīlestības pilns skatiens: ļaudis mēļo, ka Lēdija Gāga atsauca saderināšanos Bredlija Kūpera dēļ (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Svētdien, 24. februārī, notikušajā "Oskaru" ceremonijā viens no emocionālākajiem brīžiem bija dziedātājas Lēdijas Gāgas un aktiera Bredlija Kūpera izpildītā "Shallow", kas arī saņēma balvu kā "Labākā dziesma". Abu uzstāšanās bija tik aizkustinoša un romantiska, ka nezinātāji varētu pat padomāt, ka abu starpā ir kas vairāk par draudzību. Grupas "Spice girls" dalībniece Mela B pat sajutusies neērti Kūpera mīļotās sievietes vietā.

Mela B raidījumā "Good Morning Britain" dalījās ar viedokli par redzēto uzstāšanos: "Es jutos tik neērti Bredlija draudzenes un bērna mammas vietā, ak dievs!" - uzsverot, ka Lēdijas Gāgas skatiens nudien bijis mīlestības pilns. 

Foto: Lēdijas Gāgas un Bredlija Kūpera uzstāšanās 

"Es gribētu ticēt, ka tas bija daļa no priekšnesuma, jo ir sieviešu kods, un cerams, ka tas netika pārkāpts," tā Mela B. 

Atgādinām, ka Lēdija Gāga februārī pārtrauca attiecības ar līgavaini Kristianu Karino. Turpretī Bredliju Kūperu ar krievu modeli Irinu Šeiku vieno romantiskas attiecības kopš 2015. gada. Pāris ir vecāki meitiņai, kura pasaulē nāca 2017. gadā. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu