Lēdija Gāga atspēko baumas par viņas un Bredlija Kūpera romānu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziedātāja Lēdija Gāga (Lady Gaga), kura nule ieguva savu pirmo "Oskaru" par dziesmu "Shallow", kas dzirdama Bredlija Kūpera kinolentē "Zvaigzne ir dzimusi" ("A Star Is Born"), viesojoties Džimija Kimela sarunu šovā, kliedēja baumas, ka viņas un Kūpera starpā ir kas vairāk par draudzību. 

"Sociālie tīkli ir interneta tualete," par baumām izteicās Gāga.

"Jā, cilvēki redzēja mīlestību. Un, ziniet ko, mēs gribējām, lai jūs to redzat! "Shallow" ir mīlas dziesma. "A Star Is Born" ir stāsts par mīlestību," uzsver dziedātāja.

"Mēs pie šā priekšnesumu smagi strādājām visu nedēļu. Viss, ko jūs redzējāt, tā bija Bredlija Kūpera ideja," tā "Oskara" ieguvēja.

Kā zināms, baumas, ka abu starpā ir kas vairāk par profesionālām attiecībām, uzvirmoja "Oskaru" pasniegšanas ceremonijas laikā. Šīs baumas vēl vairāk pastiprināja tas, ka Lēdija Gāga pirms neilga laika atsauca savu saderināšanos ar mīļoto vīrieti Kristianu Karino. 

Foto: Lēdijas Gagas un Bredlija Kūpera uzstāšanās "Oskaru" ceremonijā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu