“Singapūras satīns” jaunajā mūzikas video atgriežas pagātnē un paziņo, ka viņiem nepatīk jaunas meitenes

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju asprāšu apvienība “Singapūras satīns” ir laidusi klajā jaunu dziesmu un mūzikas video, ar ko arī izziņo pavasarī gaidāmo otro studijas albumu.

“Gājām pāri mūsu arhīva materiāliem un atradām videoklipu, ko uzfilmējām senajā 2005. gadā. Oriģināli klips bija paredzēts dziesmai par vienu no tā laika aktualitātēm – vēlējāmies vēstīt, ka mums nepatīk šauras bikses, un dziesma saucās “Pārāk šauras”, taču pagāja laiks, mode iet pa apli, un te nu mēs esam. Toreiz dziesma ar klipu netika izlaista, bet, pateicoties jaunākajiem sasniegumiem datorgrafikā un kinematogrāfijā, mums izdevās klipam iedot otro elpu, tam pa virsu uzliekot mūsu jauno dziesmu “Pārāk jauna”, kurā vēlreiz uzsveram, ka mums patīk 30+ un ar jaunām meitenēm nepinamies,” joko mākslinieki.

Dziesma ierakstīta grupas jaunajā studijā “M4 STUDIOS”, un to apstrādājis Latvijā pazīstamais repa mūzikas autors Sandis Siliņš. Pie klipa “atjaunošanas no arhīviem” strādājis talantīgais “Electric Art Life” kolektīvs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu