Saimniek, tā var būt tava lielā iespēja atrast līgavu! Izsludināta pieteikšanās šovam “Saimnieks meklē sievu”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

8. martā kanāls TV3 izsludināja pieteikšanos attiecību šovā “Saimnieks meklē sievu”, aicinot sirdī brīvus saimniekus no visas Latvijas piedzīvot neaizmirstamu vasaru kopā ar daiļām un strādīgām dāmām. Pieteikumus gaidām no lauku sētu īpašniekiem, kas ir gatavi savā saimniecībā uzņemt čaklas un daiļas saimnieces, kuras nebaidās no lauku darbiem, piedzīvot romantiskas iepazīšanās un, iespējams, satikt savu īsto un vienīgo līgaviņu.

Dalībai attiecību šovā tiks izraudzīti 10 saimnieki no visas Latvijas, kuri tiks apbērti ar mīlas vēstulēm no dāmām, cenšoties iekarot saimnieku sirdis, lai pierādītu sevi gan lauku darbos, gan atpūtā. 

Šova “Saimnieks meklē sievu” producenti apgalvo: “Šova laikā ir radušās daudzas skaistas draudzības, uzplaukušas jaunas ģimenes un pat nākušas pasaulē atvasītes pāriem, kuri ir iepazinušies tieši šovā. Tas apliecina, ka dalība šovā patiesi maina dzīvi un atnes virkni pozitīvu emociju, tādēļ aicinām sirdī brīvus saimniekus nekautrēties un pieteikties šovam, un piedzīvot neaizmirstamu vasaru!”

Anketu, lai pieteiktos dalībai šovā, meklē šeit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu