Renārs Zeltiņš atklāj, par ko no savas pagātnes viņam kauns (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šovmenis, TV personība un pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš, kurš nesen kļuva par tēvu, intervijā žurnālam “Ieva” atklāja, ko no savas pagātnes, iespējams, būtu labāk gribējis izdzēst.

“Esmu savulaik zobojies par citiem, arī diezgan ļaunīgi zobojies. Neesmu fiziski nevienu iespaidojis, bet ar vārdiem gan. Ceru, ka ar šo savu pieredzi vēlāk varēšu palīdzēt meitai, laikus saudzīgi pastāstot, ka bērni mēdz cits citu arī riebīgi apcelt, lai arī sirdī nemaz nav ļauni. Tas, kas mani satrauc mūsdienās, - ka interneta un sociālo tīklu dēļ apcelšanās ir kļuvusi biedējošāka. Viens teikums, viena fotogrāfija, nievājoši komentāri - tas viss redzams tik publiski, un bērns ir tik neaizsargāts,” pastāstīja slavenība.

Zeltiņš paēstīja, ka meitiņai ir palīdzēšanas prieka periods: “Izkrāmēt iepirkumu maisu, ielikt veļu veļasmašīnā, izņemt ārā. Tas ir fascinējoši - vērot, kā mazs bērns atklāj pasauli un pats savu varēšanu tajā.”

Kā zināms, Renāra un sievas Ievas pirmais bērns, meitiņa Emma, nāca pasaulē 2017. gada novembrī. Pāris gredzenus mija 2017. gada jūnijā.

Jau ziņots, ka no 15. marta piektdienu vakaros TV3 ir skatāma pozitīva, jautra un sirsnīga izklaide visai ģimenei – jauns televīzijas šovs “Mazā lielā zvaigzne”. Šovā viesosies pašmāju slavenības un viņu bērni, kas par saviem vecākiem atklās to, ko citādi mēs neuzzinātu. Šovu vadīs pazīstamais šovmenis, pasākumu un raidījumu vadītājs Renārs Zeltiņš.

Katrā raidījumā viesosies trīs sabiedrībā pazīstamas personas un viņu bērni – lielās un mazās zvaigznes apvienotās komandas. Komandu uzdevums – iegūt pēc iespējas vairāk punktu it kā vienkāršās, tomēr reizēm arī ļoti sarežģītās viktorīnās, kurās bērni par saviem slavenajiem vecākiem atklās to, par ko skaļi nerunā.

Spēles norisināsies trijās kārtās – pirmajā kārtā noskaidrosim, vai vecāki zina, ko par viņiem domā bērni. Raidījuma vadītājs Renārs Zeltiņš jau iepriekš ir uzdevis bērniem interesantus jautājumus par vecākiem, bet vecākiem nu jāmēģina uzminēt – kādu tieši atbildi bērns ir sniedzis. Šī kārta pavisam noteikti sagādā jautrus brīžus ne tikai skatītājiem, bet arī pašiem spēles dalībniekiem – gaismā nāks mulsinoši fakti, un ģimenes locekļi varēs uzzināt viens par otru daudz ko jaunu.

Otrajā spēles kārtā tiks noskaidrots, cik labi vecāki saprot savu bērnu. Vecākiem būs jāmēģina uzminēt, ko apraksta viņu bērns, – tiek parādīti divi videoieraksti, kuros bērns stāsta par kādu lietu. Ja jau pēc pirmā video izdodas atminēt, kas tas ir, – nopelnīti divi punkti, ja tikai pēc otrā – viens punkts.

Savukārt trešajā kārtā – cik labi vecāki un bērni viens otru pazīst? Vecākiem un bērniem tiek uzdots jautājums, uz kuru ir trīs atbilžu varianti – ja abiem izdodas atbildēt vienādi, punkts ir rokā!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu