Aivis Ceriņš cietis Latvijas briesmīgo ceļu dēļ: “Braukšu uz CSDD ar rēķinu par auto remontu” (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/ekrānuzņēmums

TV personība Aivis Ceriņš sociālajā tīklā “Facebook” sacēlis vētru, sūdzoties par dzimtajā pusē piedzīvoto, sliktā ceļu stāvokļa dēļ – braucot cauri “dubļu vannai”, viņš apskādējis savu auto.

“Kāpēc maksāt ceļa nodokli? Ar šo jautājumu sev iesāku jauno darba nedēļu. Ironiski (pat sasmējos, mālos ieracies), bet tieši nedēļas beigās jāiet ikgadējā tehniskā apskate, kur es nolocīšu par savu četrpadsmitgadīgo “Volvo” 168 eur ceļa nodoklī. Es un vēl pārējie šoferīši (kunga “Opelis” bildēs) labprāt piestādītu rēķinu VAS "Latvijas Valsts ceļi" par sagandētajiem autiņiem ceļa posmā Mārsnēni-Rauna. Man nolauzts aizsargs buferim un izpūtējs. Onka ar vīriem palika, gaidot, kad brauks kāds traktors garām, es kā mālos novārtījies sivēns uz TV tiešraidi aizsteidzos.

Atlikušo ceļu līdz Rīgai domāju - kas vainīgs? 

- Varbūt pats, ka uzdrošinājos uz laukiem braukt. Nu nē, mamma un vēl citi mārsnēnieši ceļu izmanto katru dienu, lai nokļūtu uz darbu.

- Priekuļu novadu arī tā kā negribu vainot. Pārmetums gan par to, ka atbildīgie cilvēki neseko līdzi, kas notiek. Bet no novada negaidu, ka viņi ar lāpstām rokā šķipelētu rises ciet.

- Tas pats pārmetums arī VASam.

- Valdība un lēmējvara. Jau ticamāk. Bet ja tā labi padomā, arī viņi ir tikai daļa no sistēmas, kas nosaka nozaru prioritātes.

Ceru, ka Tālis Linkaits pavirzīs ceļu stāvokļa jautājumu prioritāšu listē augstāk. Skaidrs ir viens - sistēma, kurā dzīvojam, ir sapuvusi, korumpēta un nav vērsta uz īstām sabiedrībai svarīgām prioritātēm. Braukšu uz CSDD ar rēķinu par auto remontu, lai atlaiž no nodokļa! Lai drošs ceļš, draugi!” raksta Ceriņš.

Par notikušo savu viedokli izteikuši arī neskaitāmi komentētāji: “Katram latvietim pa traktoram”, “Jāņem piemērs no Drustu ceļa, jāstāda kartupeļi”, “Braucu pa šo ceļa posmu aptuveni pirms nedēļas un domāju. Valdība lauza galvu, kā atgriezt latviešus atpakaļ, bet pietiktu tikai ar vienu lietu. Sakārtot ceļus. Atgrieztos gan tautieši, gan investori. Es esmu par to pilnīgi pārliecināts.”

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu