"Radio SWH" raidīs no izbraukuma studijas Liepājas Universitātē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 28. martā, no plkst. 07:00 līdz plkst. 19:00 Radio SWH, piedaloties Liepājas Universitātes Zinātnes un radošuma dienās, raidīs no izbraukuma studijas Liepājā. Izbraukuma studijas ietvaros izskanēs “TIK TIK TIK rīta šovs” ar Valdi Silu un Ligitu Miezi, raidījums “Fredosaurus Rex” ar Andri Freidenfeldu, kā arī “Braucamlaiks” ar Arti Dvarionas. 

Izbraukuma studijas mērķis ir studentus klātienē iepazīstināt ar radio notiekošajiem procesiem, kā arī veicināt izpratni par radio kā nozīmīga medija lomu mainīgajā mediju vidē digitālajā laikmetā.

Tāpat Radio SWH sadarbībā ar Liepājas Universitāti plāno jau rudenī radīt atbalsta platformu “Radio SWH Spin” Liepājas aktīvajiem jauniešiem, veicinot viņu kompetenču attīstību un saturīgu brīvā laika pavadīšanu. Lai veiksmīgi realizētu projektu, Radio SWH un Liepājas Universitāte rīko Radio SWH Spin ētera personību atlasi 28. martā plkst.13:00 Liepājas Universitātes telpās. Pilns atlases nolikums pieejams šeit

Foto: Publicitātes foto

Radio SWH Spin atzīts par uzvarētāju Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) konkursā par apraides tiesību piešķiršanu radio programmas veidošanai Liepājā.

Radio SWH Spin Liepājā skan frekvencē 94,6 FM.

CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu