Ralfs Eilands sociālajos tīklos vīriešiem piedāvā iepazīties ar glītu studenti

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pašmāju mūziķis un aktieris Ralfs Eilands sociālajos tīklos ievietojis sludinājumu, ar kuru cer izprecināt savu izskatīgo draudzeni.

“Šī ir mana draudzene Inese (Inese ir pa labi)! Viņa meklē vīrieti, ar kuru varētu dzīvot laimīgi līdz mūža galam! Sūti savu vārdu, uzvārdu, foto, vecumu, pēdas izmēru (nav svarīgi, kāpēc), kā arī visu, ko vēlies par sevi pastāstīt, uz gribuinesi@gmail.com! Ja esi precējies, tad atšujies! P.S. Ja kādu dienu Tev gadīsies izsist sev zobus, tad Inese varēs šo situāciju saremontēt, jo viņa mācās par zobārsti!” raksta jokdaris.

“Perfectooo sludinājums,” Eilanda veikumu novērtē dziedātāja Liene Šomase.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ralfs Eilands (@ralfseilands) on

Kā jau ziņots, pērnā gada 1. jūnijā Rīgā pirmizrādi sabiedrībā pazīstamu cilvēku lokā piedzīvoja jaunā komēdija «Blēži», kurā vienā no galvenajām lomām redzams arī pašmāju dziedātājs Ralfs Eilands. Sarunā ar Sejas.lv viņš pastāstīja, ka arī reālajā dzīvē mēdz būt vismaz tikpat blēdīgs kā viņa atveidotais donžuāns Pīlīte.

«Uzskatu, ka esmu nenormāli milzīgs blēdis. Visu laiku blēdos ikdienā, man nav nepieciešamas pat nekādas vielas, lai to darītu. Piemēram, viens gadījums «Cabaret» decembrī – kopā ar mūziķiem paņēmām dzērienu ledusskapi un «Palladiumā» beksteidžā ielikām tualetē, lai visi 10 minūtes pirms izrādes nenormālā tempā skrien uz turieni, bet tur priekšā – spīd zaļš ledusskapis,» tā Eilands.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu