Kristīne Virsnīte par jaunāko ceļojumu uz Maroku: “Plāni jau sāka brukt un mainīties, kad vēl bijām Rīgā”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/kristine_virsnite/

TV personība, “Māmiņu kluba” vadītāja un blogere Kristīne Virsnīte atkal ir devusies eksotiskā ceļojumā uz Āfriku. Viņa sociālajos tīklos pastāstīja, ka viss nav gājis gluži tā, kā plānots.

“Šis ceļojums ir daudz citādāks, nekā mēs bijām iedomājušies, plāni jau sāka brukt un mainīties, kad vēl bijām Rīgā. Katru dienu ir kāds notikums un pavērsiens, kas atnes citādas emocijas un atgādina - neko negaidi, pieņem to, kā viss notiek, ceļo ar atvērtu sirdi, cieni kultūru, kurā esi nonācis.

Mēs nebijām vietās, kurās plānojām nonākt, taču uzgājām vietas, kuras citkārt nebūtu redzējuši, un satikām cilvēkus, ar kuriem piedzima jaunas draudzības.

Šis ir ļoti labs atgādinājums nekļūt vīzdegunīgiem un teikt, ka mēs baigie ceļotāji un visu saprotam. Ceļojums vēl nav galā, un es tā piezemēti un pazemīgi lūkojos uz turpmākajām dienām - lai notiek labākais, kam būtu jānotiek!” tā Virsnīte.

“Maroka, mīļie, ir tik dažāda, vien dažu simtu kilometru attālumā okeānu un tuksnesi nomaina ielejas un pakalni kā Toskānā, kur pagātni elpo Senās Romas impērija. Lai kā arī viss bija sagriezies, mēs nonācām vietā, par kuras eksistenci nemaz nezinājām, - Volubilis ir Marokas lauku gaiss, kuru ieelpot, kliņģerīšu paklāji, kas apžilbina un putni dzied tik skaļi, ka gribi tiem dziedāt līdzi,” viņa papildināja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Kā zināms, viņa Marokā kopā ar ģimeni viesojās jau pērnā gada decembrī.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šīs bija maģiskas trīs nedēļas mums visiem kopā, mēs pirmo reizi dzīvojām mierīgi, neizšujot visu apskates zemi krustdūrienā, kā parasti to darām. Taču zināt, kas šo ceļojumu padarīja neaizmirstamu? Jūs! Tik daudz vēstuļu, tik daudz iedvesmas, mani Instagrama rādītāji sajuka prātā un atklāja neticamus skaitļus, taču tam nav nozīme, svarīgākais ir apziņa, ka esam jūs pavilkuši uz piedzīvojumiem, tā ir labākā dāvana mums, kas dzīvo, lai ceļotu! Atzīšos, kādreiz sapņoju rakstīt Lonely Planet ceļojumu ceļvežiem, gribēju būt viena no viņiem, kas dodas nezināmajā, taču jāsaka, mans sapnis ir piepildījies ar uzviju, nē, es neesmu viena no Lonely Planet rakstniecēm, vēl labāk - man ir iespēja rakstīt šeit Instagramā jums, kas atbalsta un iedegas tik pat karsti, cik mēs, nokļūstot citādākā kultūrā, kur valda citi likumi. Instagarams ir domāts tam, lai mēs atklātu to, cik neparasta ir pasaule, jo šeit nav laika un valstu robežu. Man ir prieks, ka jūs sajutāt īsto vēstījumu, jo tas nebija rādīt, redz kā mēs varam, kamēr jūs mājās, tas bija atklāt - ja mēs varam, jums arī tas izdosies, tik uzdrošinieties! Es no visas sirds ticu, ka mēs esam pasaules pilsoņi neatkarīgi no tā vai mūsu āda ir bāla vai tumša kā nakts, vai mēs runājam latviešu valodā vai varbūt nemaz neprotam rakstīt. Lai kur mēs pasaulē nokļūtu, tur tāpat cilvēki meklē laimi, viņi priecājas un raud, viņiem dzimst bērni, viņi iegūst un zaudē, mēs visi ejam vienā virzienā, tikai mūsu ceļi mēdz atšķirties. Un te mūsu vienīgās kopbildes no piedzīvojumiem Marokā, taču arī tam nav nozīmes, jo mēs zinām, ka bijām kopā daudz vairāk nekā bildes spēj atklāt! . . “Man cannot discover new oceans unless he has the courage to lose sight of the shore.” — Andre Gide . . #virsnīšiceļo #morocco #mirleft #africa #atlanticocean #travelingfamily #travelwithkids #travelingkids #travelistolive #travel #traveling #lonelyplanet #ourlonelyplanet #backpacker #travelmorocco #visitmorocco . ?: @marie.sarah.b thank you for the beautiful photos, it was a great pleasure meeting you! ?

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dodies mājās un esi drosmīga! Lūk, mani ceļavārdi sev šim gadam, jo saprotu, ka jāatgriežas ikdienā, taču patiesībā ikdienai nav ne vainas, tā var būt tik pat spilgta un mierīga, kā ceļojumi, jo viss taču ir attieksmē. Un zināt, ja ir drosme nebūt muļķim, tam, kurš visiem izpatīk, ja ir drosme saprast savas robežas un tās nebaidoties atklāt citiem, ikdiena var kļūt pavisam sakarīga. Labi, redzēsim, kas man no tā visa sanāks, tāpēc vēliet, lai tas ceļavējš pūš vairāk mugurā, ne sejā. . . Be brave, girl, that’s all you need for now. . . #virsnīšiceļo #morocco #mirleft #africa #visitmorocco #travelmorocco #travel #travelistolive #atlanticocean #travelingfamily . ?: @amelija_virsnite ☀️

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Esmu iemācījusies nojaust vai tas, ko daru, būs labi citiem, par sevi aizmirstot, jo nav taču bijis pareizi likt sevi pirmajā vietā, man mācīja, ka tā rīkoties ir savtīgi. Taču šis gads ir rādījis pretējo, tāpēc mana apņemšanās nākamajam gadam ir atklāt sev, ka esmu vissvarīgākā, iepauzēt, ja man tas būs vajadzīgs, atpūsties nevis bēgt no pusdarītām lietām un piedzīvot pēc iespējas vairāk saullēktu, sajust kā diena sākas klusi un bez trauksmes. Te Tagazū ciemā tam ir labs sākums - redzēt kā mierīgais līcis, bēgumam pieņemoties spēkā, pārtop rosīgā piekrastē, kur zvejnieki atgriežas ar lomu un kaijas tvarsta mazās radībiņas, kuras nav paspējušas līdz ar vilni tikt atpakaļ okeānā. Turpmāk, pirms mestīšos kādā notikumā, mācīšos uzdot sev pavisam vienkāršu jautājumu - vai tā man būs vislabāk? Zinu, zinu, parasti līdz ar 1. janvāri visas apņemšanās pagaist, taču šīs jau tādas mūžīgas vērtības labākai dzīvei. . . Greeting the new day and accepting new possibilities. Good morning world, you’re beautiful! . . #virsnīšiceļo #morocco #taghazout #taghazoutbay #taghazoutbeach #windybay #sunsalutation #sunrise #morningglory #africa #travelistolive #visitmorocco . ?: @amelija_virsnite ☀️

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu