Samoilovs par sporta aizkulisēm: "Sievu un bērnus klātienē nesatikšu piecas nedēļas" (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/LETA

Latvijas vadošais pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs pašreiz atrodas Ēģiptē, kur vada tūrisma un aktīvās atpūtas nometni "Beach Box Camps" cilvēkiem, kuri mīl pludmales volejbolu. Kā izdevumam "Vakara Ziņas" atklāj sportists, viņš savu ģimeni nesatiks piecas nedēļas. 

Kopumā Samoilovs Ēģiptē periodiski dzīvo jau 12 gadus, īrē tur dzīvokli un kļuvis Mamsha rajonā par "savējo". Pēc nometnes Ēģiptē Samoilovs dosies uz Ķīnu, kur sāksies sezonas Pasaules kausa otrais posms, savukārt pēc tam - katru otro nedēļu paredzēti braucieni un sacensības dažādās pasaules valstīs. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandrs Samoilovs (@samoilovs) on

Kā atzīst sportists, viņa aktīvais dzīves ritms neļauj vairs tik bieži satikt ģimeni. 

"Mājās pēdējo reizi biju marta beigās. Sievu un bērnus klātienē nesatikšu piecas nedēļas. Beidzamos četrus gadus sieva ar bērniem brauca regulāri ar mani kopā uz treniņiem Ēģiptē, jo šeit ir ļoti labi apstākļi," izdevumam atklāj volejbolists.

Viņš turpina: "Sievas ar bērniem visu laiku brauc mums līdzi. Bet šajā reizē mana sieva vairs nevarēja doties līdzi. Viņa pēc profesijas ir ortodonte. Tagad, kad dēli ir paaugušies, lai viņa nezaudētu zināšanas un kvalifikāciju, vajadzēja sākt strādāt. Turklāt viņa saņēma negaidītu darba piedāvājumu, un ģimenē pieņēmām lēmumu, ka viņa sāks strādāt."

Kā zināms, Aleksandrs ar sievu Annu mija gredzenus 2014. gada nogalē. Viņi ir vecāki diviem bērniem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandrs Samoilovs (@samoilovs) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandrs Samoilovs (@samoilovs) on

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu