Pie skatītājiem nonāks skandalozā projekta “Caur ērkšķiem uz...” trešā sezona

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Caur ērkšķiem uz..." finālsērijas noskatīšanās ballīte klubā "Top"
"Caur ērkšķiem uz..." finālsērijas noskatīšanās ballīte klubā "Top" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Jau rudenī gaidāma skandalozā un plaši apspriestā sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz...” trešā sezona, informē STV Pirmā! pārstāvji. 

Arī šogad desmit grūtībās nonākušām sievietēm tiks sniegts atbalsts jaunas dzīves sākumam – ar viņām strādās labākie profesionāļi, kuri ne tikai centīsies atjaunot dāmu ticību saviem spēkiem, bet arī sniegs palīdzīgu roku cīņā ar vardarbību, atkarībām un mudinās mainīt ieradumus, lai izkļūtu no skarbās vides.

Tāpat sievietes saņems iespēju piepildīt kādu sen lolotu sapni, kuru īstenot līdz šim liedzis līdzekļu, laika vai apņēmības trūkums. “Caur ērkšķiem uz...” projekta ietvaros dalībnieces tikušas pie jaunām darba vietām, iespējas apmeklēt dažādus kvalifikācijas celšanas kursus, saņēmušas vērtīgas un praktiskas dāvanas, tikušas pie skaista smaida, uzlabojušas redzi un baudījušas citus labumus.

Dodot iespēju sievietēm no visas Latvijas piedalīties projektā un gūt pamatu jaunai dzīvei, šajā sezonā “Caur ērkšķiem uz..” veidotāji izsludinājuši dalībnieču pieteikšanos. Tas nozīmē, ka ikviena sieviete, kura sapņo par jaunu, daudzsološu, no atkarībām un vardarbības brīvu dzīvi, un kurai līdz šim nav pieticis apņēmības ko pašas spēkiem tajā mainīt, tiek aicināta pieteikties projektam, aizpildot anketu

Šova vadītāji tāpat kā iepriekšējā sezonā būs Liene Stepena un Jānis Bukums.

Video: šova producente Aija Strazdiņa par "Caur ērkšķiem uz..." projektu

Foto: "Caur ērkšķiem uz..." finālsērijas noskatīšanās ballīte klubā "Top"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu