Lielizrādei "Abas malas" atzinība Baltijas un Ziemeļvalstu reģionā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Anna Jurkovska

Multimediālā deju lielizrāde “Abas malas” ieguvusi galveno balvu Baltijas un Ziemeļvalstu pasākumu sacensībās “Baltic-Nordic Event Awards” kategorijā “Labākais kultūras pasākums”, informē "Abas malas" sabiedrisko attiecību vadītāja Gunta Kursiša.

“Baltic-Nordic Event Awards” uzvarētājs tika izvēlēts no trim finālistiem, starptautiskajai žūrijas locekļu komandai vērtējot klātienes trīs minūšu prezentāciju par pasākumu.

“Uzskatām, ka šis apbalvojums tikai vēlreiz akcentē Latvijā radīto kultūras pasākumu kvalitāti, kā arī apliecina to, ka Latvijā radītie kultūras un mākslas produkti var kļūt par vērtīgu Latvijas eksportpreci,” pauž Gunta Kursiša.

Ar starptautiskās žūrijas pārliecinošu balsojumu par “Labāko kultūras pasākumu” tika atzītas “Abas malas”. Pasākuma žūrijas locekļu vidū bija vadošie mārketinga un pasākumu nozares profesionāļi no tādiem uzņēmumiem kā Ericsson, Finnair, Volvo Car Group, MasterCard, airBaltic, u.c.

Šis pasākums notika Latvijas Nacionālā kultūras centra paspārnē ar Latvijas Kultūras ministrijas finansiālu atbalstu, bez kura šāda vērienīga un unikāla kultūras pasākuma realizācija nebūtu iespējama.

Jau iepriekš vēstīts, ka “Abas malas” bija Latvijas simtgades centrālais kultūras pasākums, kas norisinājās 17., 18. un 19. novembrī “Arēnā Rīga” un kopumā pulcēja aptuveni 20 tūkstošus skatītāju klātienē.

Foto: Emocionāli un saviļņojoši aizvadītas trīs "Abas malas" izrādes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu