Parīzes spoku metro stacija drīzumā pārtaps par šiku kafejnīcu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: SAME Architectes/Publicitātes foto

Mūsdienās kafejnīcas un restorāni nav tikai iestādes, kurās ieturēt maltīti un ļauties mierīgām sarunām – ņemot vērā kafejnīcu attīstību un kvantumu, tām ir jāpārsteidz savi klienti ar oriģinālu dizainu, ēdienkarti un dzērienkarti. Drīzumā pasauli pārsteigs jauna, neparasta koncepta kafejnīca – bārs pamestā Parīzes metro stacijā.

Šobrīd Parīzes ēdināšanas jomas uzņēmējiem nākas krietni pacīnīties par unikālām idejām, kas pārsteigs gan vietējos, gan ārzemju tūristus. Šobrīd Parīzē darbojas kafejnīcas pirātu kuģī, džungļu imitācijas iesauktā telpā un pat zemūdenē, taču ballētāju un neparastu vietu cienītāju apetīti tas neremdē. Nu drīzumā modes un stila pilsētā taps pazemes kafejnīca un kokteiļbārs, kas tiks iebūvēts pamestā metro stacijā.

Foto: SAME Architectes/Publicitātes foto

Stacija Croix-Rouge tika atklāta 1923. gadā, bet pēc Francijas iesaistīšanās Otrajā pasaules karā, 1939. gadā, tā tika aizvērta. Kopš tā laika metro stacija ir kļuvusi par tukšu un neizmantotu vietu. Šī ir viena no 20 Parīzes pamestajām metro stacijām, bet vienīgā, kurai tiek plānota renovācija.

Foto: SAME Architectes/Publicitātes foto

Plānots, ka kokteiļbāra nosaukums būs “Terminus”. No ielas puses tas ne ar ko neatšķirsies no ierastajām metro stacijām, bet, nokāpjot lejā, apmeklētājus pārsteigs Džeimsa Bonda filmu cienīgs interjers. Abas metro puses būs sadalītas divās atsevišķās kafejnīcās. Tiek paredzēts, ka metro kafejnīcu būs iespējams apmeklēt jau 2021. gadā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu