Apalīšu šovā pirmais strīds: dalībniecei pārmet, ka viņa ir pārāk tieva

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Jau ceturtdien, 2. maijā, pie STV Pirmā! skatītājiem nonāks jaunākā šova “Pati pilnība” sērija, kurā netrūks nedz asaras, nedz pirmie strīdi un “saplūkšanās” dalībnieču starpā.

Sievietes ieradīsies jaunajā dzīvesvietā, kur, atšķirti no ģimenes un draugiem, bet plecu pie pleca ar Latvijas vadošajiem psihologiem, stilistiem, grima māksliniekiem, mācīsies sevi pieņemt un no jauna iemīlēt! Cīņa ar gadu gaitā uzkrātajiem stereotipiem sāksies jau pirmajā dienā – dāmas gaidīs īpaši drosmīgs uzdevums - fotosesija apakšveļā kopā ar modes žurnālu un TV šovu fotogrāfu Tomu Nordi. Lai arī visas kadrā drosmīgi smaidīs, fotosesija daudzām izrādīsies smags pārbaudījums un dažām pat nāksies atklāti atzīt – es sev nepatīku un man ir kauns par to, kā izskatos!

Izaicinošā uzdevuma laikā uzvirmos arī asāka vārdu pārmaiņa dalībnieču starpā – dāmas sāks “šķetināt” savus “kompleksus” un salīdzināt – kurai to ir vairāk?

Vārds pa vārdam, līdz sarunas laikā sāksies pat “mērīšanās ar kilogramiem”, jo izrādās – radušās aizdomas, ka kāda no dalībniecēm esot pārāk tieva.

“Mēs ar Dārtu savas “riepas” salīdzinājām. Viņa man parādīja savu “kompleksu” un es sāku smieties – tas nu gan nav nekāds “komplekss,” izaicinājumu kolēģes virzienā raidīs šova dalībniece Evita. Viņai piekritīs arī citas, sakot, ka Dārta, salīdzinājumā ar pārējām šova dāmām, izskatoties pārāk labi un esot pārāk pašpārliecināta. Taču Dārta nepaliks atbildi parādā, sakot, ka šobrīd sver 96 kilogramus, bet pirms diviem mēnešiem – apaļus 100. “Ko, jūs mani izbalsosiet, tikai tāpēc, ka esmu pārāk tieva?” kolēģēm jautās Dārta. Jaunā sieviete neslēpj, ka sava izskata dēļ tikusi ne reizi vien sāpināta un nu ir apņēmības pilna to mainīt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu