Rakstniece Karīna Račko smeļas iedvesmu, dodoties atpūsties uz Franciju (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/karina.kopmane

Veiksmīgā pašmāju erotisko romānu rakstniece Karīna Račo, kura strādā pie jau ceturtās grāmatas, nolēmusi palutināt sevi un vīru ar ceļojumu uz Franču Rivjēru.

Kā ierasts, viņa ceļojuma laikā atradusi arī laiku, lai izvēdinātu galvu, laiskojoties pie baseina bikini.

Kā jau ziņots, bestselleru autore, kura lasītājus līdz šim uzkurinājusi ar grāmatām "Saplēstās mežģīnes", "Debesis pelnos" un "Samaitātā", sarunā ar TVNET atklāja, kas gaidāms tālāk, - pašlaik top viņas ceturtais romāns.

“Šķiet, ka esmu izaugusi no Pelnrušķītes tipa scenārijiem. Man ir svarīgi, lai stāsts, pie kura strādāju, aizrautu mani pašu, lai radošais process būtu interesants, līdz ar to pieļauju, ka tēmas, par ko vēlēšos rakstīt, laika gaitā nepārtraukti mainīsies. Šobrīd mani saista nestandarta attiecību modeļi un varoņi ar komplicētu iekšējo pasauli, jūtu ķīmija, cilvēka psiholoģiskā tumsa, noslēpumi, bailes, ilgas, vājības. Atejot no kategorijām „melns” un „balts”, ir daudz lielāks izaicinājums izprast un izskaidrot psihes līkločus, attaisnot motīvus un, par spīti iemesliem tēlu nosodīt, tik un tā likt lasītājiem viņu iemīlēt.

Ceturtās grāmatas pamatā būs ļoti kaislīgs un sāpīgs jūtu stāsts. Arī šis darbs piederēs erotiski romantiskajam žanram, un esmu pārliecināta – tās emocijas, kas uzrunājušas manus fanus iepriekšējās grāmatās, noteikti būs atrodamas arī šajā” tā Račko.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu