Aigara Šķēles mīļotā abu attiecību jubilejā publicē emocionālu ierakstu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pašmāju basketbolista Aigara Šķēles mīļotā sieviete Beāte Katrīna Zeltiņa abu attiecību piektajā gadadienā sociālajā vietnē "Instagram" publicējusi emocionālu ierakstu, kurā atklāj ieskatu abu kopdzīvē. 

"Divus suņus, vienu bērnu un piecus gadus vēlāk... Pieci gadi, mums šodien PIECI gadi kopā. Wow, cik daudz noticis pa šiem gadiem. Par mums varētu grāmatu sarakstīt. Esam izgājuši cauri visām emociju gammām... Mīlējuši no visas sirds, plēsušies kā sētas kaķi, ticējuši viens otram, kad neviens cits neticēja un galvenais - turējušies kopā!" - pie publiskotajiem foto raksta Beāte Katrīna.

Viņa turpina: "Jāsaka paldies visām zvaigznēm, kas sastājās tieši tā un nekā citādi, visām likumsakarībām, kas saveda mūs kopā, jo, lai arī cik reizēm būtu grūti vienam ar otru, bāāāc, nu tas viss ir tā vērts."

"Un vispār, Aigaram vajadzētu ordeni par to, ka sadzīvo ar manu raksturu, straujo dabu un biežajām dusmu lēkmēm, bet gan jau es arī esmu kaut ko pelnījusi par tikšanu galā ar Aigaru," raksta simpātiskā tumšmate. 

Emocionālo ierakstu viņa beidz ar vārdiem: "Ja man kāds 2014. gadā pateiktu, ka 2019. gadā mums būs tik superīga ģimene, es neticētu... Ahhh, nu ir tik forši taču!!"

Kā zināms, pāris kļuva par vecākiem Adrianam pērnā gada oktobrī. 

Šķēle šobrīd ir Francijas basketbola kluba Antibas "Sharks" sastāvā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mana neizmērāmā bagātība ???

A post shared by Beāte Katrīna Zeltiņa-Šķēle (@beate_katrina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adīša paši pirmie. ❤️??

A post shared by Beāte Katrīna Zeltiņa-Šķēle (@beate_katrina) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu