Pasaulslaveni cilvēki, kuri šogad šķīrušies no savām otrajām pusītēm

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/AFP/SIPA/SCANPIX

Arī Holivudā mīlestība nav uz mūžu - daži izšķīrušies pēc laulībām, bet daži jau pēc saderināšanās vai vienkārši kaislīga romāna. Varbūt nebija lemts?

Foto: AP/Scanpix

Aktieris Bens Afleks un Lindsija Šukusa

Afleks, kurš vairāk nekā 10 gadus bija precējies ar aktrisi Dženiferu Gārneri, 2017. gadā uzsāka attiecības ar televīzijas producenti Lindsiju Šukusu, bet abi izšķīrās 2018. gadā. Pēc attiecību atsākšanas šā gada sākumā, tās atkal izjukušas.

Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Adele un Saimons Konecki

Dziedātāja kopā ar vīru, uzņēmēju un ētiskā ūdens kompānijas “Life Water” dibinātāju Saimonu Konecki aprīļa noslēgumā pieņēma lēmumu šķirties pēc diviem laulībā pavadītiem gadiem. Abi nolēmuši turpināt kopā rūpēties par kopīgo dēlu Andželo, kurš nāca pasaulē 2012. gadā.

Foto: Reuters/ScanPix

Aktieri Emma Robertsa un Evans Pīterss

Robertsa un Pīterss iepazinās 2012. gadā, kopā filmējoties kinolentē “Adult World”. Viņi par saderināšanos paziņoja 2014. gada janvārī, taču nu gājuši katrs savu ceļu.

Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Brī Larsone un Alekss Grīnvalds

Kapteines Mārvelas lomas atveidotāja ar mīļoto, mūziķi un aktieri Aleksu Grīnvaldu saderinājās 2016. gadā, bet šā gada janvārī viņu mīlasstāstam pienāca gals.

Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Mišela Viljamsa un Fils Elverums

Teju gadu pēc kāzām izjuka amerikāņu aktrises Mišelas Viljamsas laulība ar mūziķi Filu Elverumu. Viljamsai ir 12 gadus veca meita Matilde no attiecībām ar mūžībā aizgājušo aktieri Hītu Ledžeru, savukārt Elverumam ir trīs gadus veca meita no savas pirmās laulības. Aktrise par savām slepenajām kāzām sabiedrībai pavēstīja aizvadītā gada jūlijā.

Foto: AP/Scanpix

Aktieri Anna Kampa un Skailars Astins

Aprīlī kļuva zināms, ka pēc divarpus laulībā pavadītiem gadiem šķīrušies filmas “Pitch Perfect” aktieri. Abi vienotā paziņojumā informēja, ka lēmumu pieņēmuši kopīgi.

Foto: AP/Scanpix

Aktieris Nikolass Keidžs un Ērika Koike

Aktieris Nikolass Keidžs 23. martā Lasvegasā apprecējās ar mīļoto, jauniņo grima mākslinieci Ēriku Koiki, bet jau četras dienas vēlāk, 27. martā, iesniedza prasību anulēt šo laulību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu