Apalīšu šova dalībnieces metas pikantā dejā ap stieni

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ceturtdien, 16. maijā, televīzijas sievietēm STV Pirmā! skatītāji varēs sekot līdzi, iespējams, pašai pikantākajai šova “Pati pilnība” sērijai, kur dāmas ļausies ne tikai intīmām sarunām, bet pat dejai ap stieni jeb “Pole Dance” Ievas Brantes vadībā. Jo galu galā - patiesi sievišķīga sieviete pazīst, apzinās un mīl savu ķermeni! Tāpat netrūks nedz vērtīgu atziņu, nedz puņķi un asaras brīžos, kad šova veidotāju sarūpētais uzdevums izrādīsies pārāk izaicinošs.

Lai arī daļa no “Pati pilnība” dalībniecēm iespēju iemācīties ko jaunu “Pole dance” nodarbībā uztvers ar neviltotu sajūsmu – kuldīdzniece Indra un siguldiete Liene, ieraugot pilonu, jeb tautas valodā stieni, neslēps savu pārsteigumu. Vēl vairāk – pat neizmēģinājušas savus spēkus, sievietes atteiksies piedalīties nodarbībā. “Man ir stress par to, ka es nevaru. Man tas ir diskomforts. Un nav jāpārvar tas, ko es negribu darīt. Nu labi, es darīšu čerez ņemagu, būšu tizla un pierādīšu sev, cik tizla esmu?! Man nepatīk šitas. Drīkst nepatikt?” retoriski jautās Indra.

Kolēģes viedoklim pievienosies arī Liene, kura pat pametīs nodarbību un asarām acīs dosies uz ģērbtuvi, sakot, ka negrib darīt to, kas liek izskatīties “pilnīgi debili” : “Man sākās histērija. Pirmo reizi mūžā par kaut ko man sākās šāda histērija. Sapratu, ka es ar to netikušu galā.

Es negribu, ka mana ģimene un paziņas skatās, un saka – ko tu tur dari?

Es vienkārši apzinos, ko es varu darīt ar savu augumu un ko nevaru. Es taču savu svaru nenoturēšu. Es nevaru, man nav tik stipras rokas, lai es sevi visas Latvijas priekšā apkaunotu,” asaras slaukot sacīs Liene. Tomēr konkurences gars ņems virsroku un padoties neviena nebūs gatava, tāpēc izstrīdējušās, asarām acīs un sakostiem zobiem ap stieni dejos visas!

Ieva Brante gan neslēps, ka dāmas šoreiz “sacēlušas vētru ūdensglāzē” un aiz vārdiem “nevaru“ patiesībā slēpjas bailes un nevēlēšanās izkāpt ārpus savas komforta zonas: “Viņas nobijās no sevis spogulī. Te nebija jautājums par fizisko sagatavotību un spēku. Te bija jautājums - vai viņas ir gatavas sevi pieņemt tādu, kādas ir!”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu