Aculiecinieks atklāj, ko novērojis Porziņģa kautiņa laikā Liepājā (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Svētdien, 12. maijā, internetā tika publicēts video, kurā redzams kā Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Liepājā ar saplēstu kreklu un pārsistu aci metas skaidroties ar kādu vīrieti un pagrūž malā sievieti. Žurnāls “Vakara Ziņas” apgalvo, ka konflikts turpinājies netālu no jaunatklātā Liepājas naktskluba "Cukurfabrik" un ieguvis komentāru no iestādes pārstāvja.

“Varu apstiprināt, ka tas notika 12. maija rītā. Tas notika tieši tobrīd, kad klubs vērās ciet. Īsumā pateikšu, ka Kristaps vienkārši tobrīd gāja mājās un viņam uzbruka kriminālai dzīvei pietuvināts cilvēks no slikta rajona Liepājā.

Kristaps Porziņģis tika ierauts šajā konfliktā, un tā absolūti nebija viņa apzināta izvēle.

Apsargi tur bija un redzēja notikušo no malas. Nemācēšu komentēt, vai informācija ir patiesa par to, ka Kristapam ir salauzta labā roka,» izdevumam pastāstīja “Cukurfabrik” darbinieks.

Kā jau ziņots, kautiņš Liepājā, kurā bija iesaistīta NBA latviešu basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis, ir "incidents kā incidents", kurā gan iesaistīta visā pasaulē populāra persona, 14. maijā telekanālā "LNT" izteicās iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (KPV LV).

Politiķis uzskata, ka Valsts policija uz incidentu ir reaģējusi adekvāti, pēc savas iniciatīvas sākot kriminālprocesu, jo neviena persona neesot iesniegusi iesniegumu ar lūgumu sevi atzīt par cietušo.

Ģirģens pastāstīja, ka par incidentu kriminālprocess pagaidām sākts par huligānisma faktu, nevis pret kādu konkrētu personu.

"Policija diezgan operatīvi ir noreaģējusi, uzsākot resorisko pārbaudi. Ir uzsākt kriminālprocess, nevis pret konkrētu personu, bet par faktu. Notiek detalizēta izmeklēšana. Gaidīsim rezultātus," teica Ģirģens.

"Incidents kā incidents. Jāņem vērā tas, ka tajā ir iesaistīts Kristaps Porziņģis - pasaulē populāra persona," piebilda ministrs.

Porziņģis šovasar kļūs par ierobežoti brīvo aģentu, bet "Mavericks" pēc viņa piesaistīšanas likusi noprast, ka varētu piedāvāt latvietim maksimālo līgumu.

Porziņģis šajā sezonā turpināja dziedēt pērn februārī gūti krustenisko saišu savainojumu, kā dēļ laukumā neatgriezās.

Līdz šim viņš savas NBA karjeras laikā 186 spēlēs vidēji iemetis 17,8 punktus un izcīnījis 7,1 atlēkušo bumbu. Savukārt iepriekšējā sezonā viņš 48 spēlēs caurmērā guva 22,7 punktus, izcīnīja 6,6 atlēkušās bumbas un bloķēja 2,4 metienus.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu