Dvinsku pāris pēc meitas piedzimšanas saskāries ar pārbaudījumiem (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

LNT laika ziņu meitene Rūta Dvinska un raidījuma "900 sekundes" moderators Kaspars Dvinskis šā gada maijā kļuva par vecākiem otrajai meitiņai, tomēr šis laiks abiem bijis pārbaudījumu pilns, par ko simpātiskā gaišmate padalījusies ar saviem sekotājiem sociālajos tīklos. 

Pārbaudījumi radušies Kaspara saspringtā darba grafika un specifikas dēļ, tādēļ Rūtai pirmās divarpus nedēļas pēc meitas piedzimšanas nācies pavadīt vienatnē. 

"Nezinu, kad un kā mūsu plānošana nogāja greizi, bet tā nu ir sanācis, ka abas meitenes nāca pasaulē laikā, kad risinās nozīmīgi sporta notikumi. Kad dzima Grieta, bija kaut kāds pārākais basketbola čempionāts, un līdz ar Doras piedzimšanu sākās pasaules čempionāts hokejā. Lieki piebilst, tas ir Kaspara karstākais darba laiks," raksta Rūta.

Viņa turpina: "Kopš Doras pirmās dzīves dienas viņš bijis darbos līdz ausīm, un aprast ar jauno situāciju nav bijis nemaz tik viegli, jo īpaši katru rītu, kad viņš aizbrauc uz darbu puspiecos no rīta un es palieku ar viņām abām, kurām nereti miedziņā ir kāds caurumiņš un vajag uzmanību, un vajag abām reizē, protams.

Es vēl nemāku ar abām reizē. Nepavisam nesūdzos, jo man ir mana vislabākā atbalsta komanda un es taču ar šo situāciju rēķinājos, bet tas nemaina to, ka nav viegli.

Mazliet arī lepojos ar sevi, jo šo divarpus nedēļu laikā tā kārtīgi noārdījusies esmu tikai vienu reizi (Kaspars pats vainīgs, bija uzvilcis nepareizās zeķes pirms iziešanas)! Šo pirmdienas rītu gaidīju kā svētkus, jo hokejs ir forši, bet, kad tā nav, (šoreiz) ir foršāk!" 

Līdzīgos stāstos dalījušās arī citas māmiņas. Tāpat sievietes veltījušas Rūtai atbalsta vārdus, sakot, ka viņa ir spēcīga sieviete un noteikti tiks ar visu galā. 

Kā zināms, Kaspars un Rūta mija gredzenus 2016. gada vasarā. Viņu pirmā atvase Grieta nāca pasaulē 2017. gada augustā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Labi, ka mums krājumos ir tāda bilde, kur esam patiesi sasmējušies, jo šim Stāstam (jap, tas ir stāsts ar lielo “S”) piestāv smiekli! :) Jūs jau zināt kā ir ar tām lietām, kas nav 100 procentīgas, vai ne?! Meitenes uz randiņu var neatnākt, pie Nila nekas neatrodas, laikapstākļi pēkšņi mainās, un krāniņi mēdz pazust! Tieši tā tas ir noticis ar mūsu “puikiņu” man puncī, kurš beidzot guļ tā, lai skaidri un gaiši redzētu, ka MĒS TOMĒR GAIDĀM GRIETAS MĀSIŅU!!! ??? Un es nevarētu būt laimīgāka par to kā viss šis dzimuma noskaidrošanas stāsts ir izvērties. Viens pārsteigums pēc otra. Lai arī šo pārsteigumu piedzīvoju viena pati, guļot sonogrāfijas kabinetā, bez sprāgstošiem baloniem, ģimenes klātbūtnes un fotogrāfa, tas bija varens!!! Tik negaidīts un reizē tik ļoti, ļoti gaidīts. Ziniet to sajūtu, kad ir kamols kaklā no laimes un balss kļūst spalgāka?! Tā bija!!! Yess, tomēr meita! Nevaru sagaidīt, kad pēc gadiem šo stāstu varēšu viņai izstāstīt. ??

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu