Agnese Rakovska iesūdzējusi tiesā kaimiņieni (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Dziedātāja, grupas "Triana Park" soliste Agnese Rakovska, kurai ir īpašums Ogrē, šobrīd dzīvo Rīgā - kā izrādās, nesaskaņu ar kaimiņieni dēļ viņa nevar piekļūt savai zemei.

Kā izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj dziedātāja, viņai pieder zeme Ogrē, kur pērn ar mīļoto vīrieti, basģitāristu Zinti Roznieku dzīvoja treilerī. Pāris nolēmuši celt māju, taču vairs nevar piekļūt savam zemesgabalam.

"Esmu nopirkusi īpašumu, pie kura paredzēts piebraukšanas ceļš. Taču, lai to izmantotu, jāsaņem akcepts no sievietes, caur kuras zemi tas ved. (..) Man ir zemesgabals, kuram nevaru tikt klāt!" - izdevumam skaidro dziedātāja, kura šobrīd tiesājas ar kaimiņieni. 

Kā atklāj dziedātāja, viņa uzvarējusi pirmajā instancē, tomēr lēmums nav stājies spēkā, jo kaimiņiene to pārsūdzējusi. "Ja man nebūtu bijusi tikšanās ar Tieslietu ministrijas darbiniekiem, kas paziņoja – Agnese, chill, viss būs kārtībā! –, mans nākamais solis būtu tiesāšanās ar Latvijas valsti," kareivīgi noskaņota ir Agnese.

Kā zināms, Agnese jau gadu ir kopā ar Zinti Roznieku. Viesojoties STV Pirmā! raidījumā "Starp mums runājot", Agnese neko daudz par abu attiecībām neatklāja, vien pastāstīja, ka abiem ir kopīgi nākotnes plāni un sapņi. 

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu