Apalīšu šova daiļavas uzmirdz īpaši drosmīgā fotoizstādē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ceturtdien, 6. jūnijā, STV Pirmā! šova "Pati pilnība" vadītāja un kolorītās dalībnieces pulcējās uz sezonas noslēguma burziņu, kur baudīja atspirdzinošus dzērienus, čaloja, kā arī atklāja īpaši drosmīgu fotoizstādi.

Fotoizstādē šova dalībnieces redzamas apakšveļā, bet ķermeņus izrotājušas ar skaļiem vēstījumiem, kas atklāj viņu “problēmzonas” un visai sabiedrībai atgādina – ķermeņa formas ir tikai un vienīgi katra paša ziņā un nevienam nav tiesību otram aizrādīt ne par resnumu, nedz tievumu. “Mans ķermenis ir mana darīšana” – aizmirst par standartiem un dzīvot īstu, pilnasinīgu dzīvi savā dabas dotajā veidolā sievietes visā Latvijā iedrošina šova “Pati pilnība” dalībnieces.

Fotoizstādes atklāšanas pasākumā bija pulcējušās gan “Pati pilnība” dalībnieces un vadītāja Indra Salceviča, gan eksperti, kuri projekta laikā palīdzēja sievietēm iemīlēt savu ķermeni un pieņemt dabas dotās formas – lielo izmēru modele Tatjana Mackeviča, juriste Ieva Brante, kura šovā dalībnieces iedrošināja izmēģināt spēkus pole dance un citi. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu