Iespējamā kultūras ministra Puntuļa sieva atbalsta vīru ar skumjām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Pēc pāris nedēļām amatā tiks apstiprināts jauns kultūras ministrs, un paredzams, ka šo godu iegūs operdziedātājs, bijušais grupas "Pērkons" dalībnieks un pašreizējais Rīgas domes deputāts Nauris Puntulis. Izdevumam "Privātā Dzīve" viņš atklāja, ko par šādu amatu domā viņa sieva, žurnāliste Sandra Puntule. 

Kā atklāj Puntulis, viņi ar sievu ir precējušies jau 40 gadus, taču sieva par viņa jauno amatu nebūtu priecīga.

"Meitas jau ir lielas, savā dzīvē, bet sieva žurnāliste Sandra Puntule iespēju man kļūt par kultūras ministru atbalsta ar skumjām. Ar lielām skumjām. Jebkura sieviete sev blakus grib redzēt vīrieti – uzvarētāju. Tajā pašā laikā sievas mīl māju, ģimeni, attiecību siltumu.

Diemžēl jāatzīst, ka droši vien Sandrai man atliks daudz mazāk laika nekā līdz šim, un gan jau viņa par to nav īpašā sajūsmā.

Ja nesastrīdēsimies, tad septembrī būs 40 gadi, kopš esam precējušies. Tās ir rubīna kāzas, jāskatās pēc rubīna rotas," stāstīja Puntulis. 

Kā ziņots, jautājums par kultūras ministra nomaiņu kļuva aktuāls pēc tam, kad Melbārde tika ievēlēta Eiropas Parlamentā, kur darba pienākumus viņa sāks jūlija sākumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu