Anete Ozoliņa dod padomu, kā tikt galā ar dzīvi pēc šķiršanās (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no instagram.com/paradimodi/

​Latvijā populārā “Youtube” kanāla “PARâdi MODI” īpašniece Anete Ozoliņa regulāri ar saviem sekotājiem apspriež tēmas, par kurām pēdējā laikā aizdomājusies. Jūnija vidū viņa atklāja, ko domā par attiecībām un kā jutās pēc pērn piedzīvotās šķiršanās.

“Bailes būt vienai. Tās ir vienas ļoti spēcīgas bailes. Arī man bija bail būt vienai, tāpēc šķiršanās rudenī bija process, kas īstenībā aizsākās jau daudz agrāk. Visbailīgāk likās dzīvot vienai. Pat nevis par drošību kā tādu, bet vairāk - vai es viena tikšu galā. Kā tas būs, vai nejutīšos vientuļi. Tagad es zinu atbildes uz šiem jautājumiem - JĀ, TU TIKSI AR VISU GALĀ. NĒ, TEV NEBŪS VIENTUĻI. Citas sievietes man teica, ka būs ļoti forši, bet vienmēr jau iekšā paliek tāda skepse un neticība. Jā, jā.. tu jau tā saki, lai mani nomierinātu vai arī - a ja nu man tā nav?

Bet zini ko? Tu taču esi sev vislabākā kompānija!

Kurš vislabāk zina, kā jāstāv pledam uz dīvāna un cik ābolus apēdīsi? Tehniskās lietas - vienmēr var atrast meistaru vai palūgt palīdzību draugiem. Smagas lietas - ko tagad nepieved ar kurjeru? Visu vienmēr var atrisināt. ? Iedomājies - viss būs tavā kārtībā (vai nekārtībā). Tas ļauj arī iepazīt sevi vairāk - kas tev patīk, garšo, ko un kad gribi klausīties. Neviens neko nepārmet, viss ir pēc tava prāta. Tava mazā karaliste. Draugi var nākt ciemos, kad vien tev patīk, un jūs varat tusēt, kamēr vien pašiem neapnīk. Bailes būt vienai var būt arī, jo nezini, cik ilgi būsi viena... Es teikšu tā - tu būsi viena tik ilgi, cik vajadzēs. Acīmredzot kaut kas ir jāiemācās un jāpiedzīvo, lai tu varētu iet tālāk. Izbaudi šo laiku! Priecājies! Kad tu jutīsies laimīga un mierā ar sevi, gatava izbaudīt pasauli, tad arī džeki (vai meitenes) gribēs būt tev apkārt. Tāpēc, ka visi taču vēlas satikties ar priecīgu cilvēku, nevis nelaimes čupiņu (vai nedod dies - kādu, kurš meklē savu glābēju, kas tagad mainīs viņu dzīvi un izdarīs visu viņu vietā). Dod sev laiku atrast prieku un mieru.

Dzīve nav sacensības, lai arī kā citi to tā uztvertu.

Mēs esam unikāli, tāpēc ka mums katram ir sava unikālā dzīves pieredze. Katrs dzīvo, kā viņam ir jādzīvo. Un tagad es arī zinu atbildi uz jautājumu, cik ilgi būšu viena. Ne ilgi. Kosmoss man diezgan ātri atsūtīja ļoti burvīgu puisi. Ja šobrīd baidies, tad izbaidies, palaid tās sajūtas vaļā un BAUDI DZĪVI. Tici man, viss būs labi!” paziņoja influencere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANETE OZOLIŅA (@paradimodi) on

“Es vēl gribēju piebilst, ka tiešām labāk būt vienai nekā nelaimīgās attiecībās. Tas degradē pašapziņu un psihi kopumā.

Nedariet sev pāri!

Vienatnē tu vari augt un attīstīties. Arī sēkliņa sēž tumsā, līdz sākt dīgt un ierauga sauli. Tā arī sevi vajag izdiedzēt pretī gaismai. Sūtu visiem mīlestību!” viņa papildināja.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu