Indra Salceviča atklāj patiesību par savu “luksusa” dzīvi (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/indrasalcevica/

Blogere, kustības "body positive" aizsācēja Latvijā un TV personība Indra Salceviča pēc kādas fanes vēstules saņemšanas nolēmusi vērsties pie saviem sekotājiem, lai apspriestu to, kāda īstenībā ir viņas dzīve.

“"Tev ir luxus dzīve! Ceļojumi, dārgi restorāni un tā tālāk. Mana dzīve ne tuvu nav tavai – es krāju naudu četrus mēnešus, lai nopirktu trauku mazgājamo mašīnu!" Šādi uzrakstīja kāda sekotāja man privātajā vēstulē. Es ilgi lauzīju galvu! Kas mani vairāk pārsteidza – šādi apgalvojumi vai fakts par vēstuli?

Es, protams, kā cilvēks, kurš tendēts analizēt, sāku domāt... Vai fakts, ka esmu ielūgta uz zīmola prezentāciju, liecina par mana maka biezumu? Vai ilgi plānots ceļojums ir luxus pazīme?

Un, ja arī man būtu šāda luxus dzīve, kāpēc lai kāds to apspriestu? Reizēm es saņemu jautājumus – kā Tu pelni naudu? Nu tā "luxserīgi" dzīvojot! Bet, ja godīgi, kas tas ir ar tiem cilvēkiem? Kāpēc tik ļoti gribas domāt par citiem, ne sevi? Tik ļoti gribas zināt labāk par tevi! Tik ļoti gribas ticēt savām hipotēzēm! Neinteresanta dzīve vai vēlme salīdzināties? P.S. Starp citu, man nav trauku mazgājamās mašīnas!” tā Salceviča.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

Viņas ierakstu komentējušas vairākas sabiedrībā pazīstamas dāmas, tajā skaitā LNT ētera personība  Rūta Dvinska: “Un tieši tā līšana cita makā! Kaut kad lasīju komentāru - “gribētos zināt, kur tās insta dāmas ņem naudu ceļojumiem, skaistuma procedūrām utt.” Varbūt mantojums, biezs mīļākais, dāsni vecāki, strādā pa naktīm, tak kāda starpība?! Ko tev tas maina? Uzzināsi un darīsi tāpat? Nesaprotu!”

Jūtūbere Anete Ozoliņa: “Kaut kur jau tas tā dabīgi notiek - kad ieraugi otru, salīdzini ar sevi. To noteikti nevajadzētu kultivēt, bet gan katru reizi sev atgādināt, ka nekas nav jāsalīdzina, jo katrs dzīvo SAVU dzīvi. Pieņēmumi un tas, kā izskatās otra galvā tava dzīve, gan ir pilnīgi cita lieta. Tāpēc arī šie salīdzinājumi nekam neder - cik daudz tad īsti zini par otru? Arī man rudenī rakstīja - kāpēc tu izšķīries? Tev taču bija perfektas attiecības!”

LTV ētera personība Kristīne Komarovska: “Nu, bet zini, mēs tak dalāmies tajos tīklos ar savu prieku, ar foršām lietām, vietām, piedzīvojumiem un iedvesmojam viens otru. [..] Skaidrs kā diena, ka ikvienam ir skumji brīži, grūtums, kaut kas nepietiek, kaut kam nepietiek - jāsaka, ka cilvēkiem, kas savas negācijas pauž un raksta tādas ziņas, ir jāpasēž un, kā jau teici, kritiski jāpadomā par sociālo tīklu būtību.”

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu