Tā dzīvo šova "Pati pilnība" uzvarētāja Ieva Kreišmane

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 13. jūnijā, noslēdzās plaši apspriestais STV Pirmā! šovs “Pati pilnība”, kas drosmīgi runā par sabiedrībā valdošajiem ar izskatu saistītajiem stereotipiem, pierādot, ka ikviena sieviete neatkarīgi no vecuma, matu krāsas, figūras vai apģērba izmēra ir skaista. Par šova uzvarētāju kļuva Ieva Kreišmane no Alojas.

Kā jau ziņots, skatītāju un šova ekspertu acu priekšā Ieva ir burtiski uzplaukusi un ir īsts pierādījums tam, ka, pieņemot sevi, savu ķermeni, pārstājot dzīties pēc iedomātiem standartiem, sieviete var kļūt vēl pievilcīgāka. 

“Pati pilnība” eksperti visi kā viens akcentēja Ievas izaugsmi projekta laikā, sakot, ka viņa spērusi milzīgu soli ceļā uz sevis pieņemšanu.

“Šova sākumā tu biji tāda, kas visiem izdabāji un savu "es" nemaz nerādīji. Taču tagad es redzu ļoti pašpārliecinātu un stingras stājas sievieti. Un es ticu tam, ka tu vairs neļausi nevienam sev kāpt uz galvas,” Ievai sacīja "body positive" kustības vēstnese un šova vadītāja Indra Salceviča.

Viņai pievienojās arī modes eksperts Deniss Ševeļovs: “Jums zemapziņā bija misija pārvarēt šķēršļus un dibināt sevi kā personību, ar kuru vajadzētu rēķināties. Jūsu gaita, jūsu defilē un pašpozicionējums tam ir īsts pierādījums. Jūs esat sasniegusi savu mērķi un savu nākotnes tēlu. Novēlu jums attīstīties arī turpmāk un kas zina – varbūt dzirdēsim par jums vēl vairāk.”

Uzvara projektā pašai Ievai bija liels pārsteigums. ”Man tā notrīcēja ceļi! Šķita, ka tūliņ nokritīšu, bet tā sajūta ir vienkārši fantastiska! Un es vēl joprojām neticu, ka tā esmu es!” - asarām acīs pēc uzvarētāju paziņošanas sacīja Ieva.

Atgādinām, ka dalību projektā “Pati pilnība” sāka 10 apaļīgas sievietes, ar kurām divu mēnešu garumā strādāja labākie pašmāju stilisti, psihologi un dzīves skolotāji, sporta treneri un fotogrāfi, palīdzot dāmām atgūt pārliecību par saviem spēkiem. Sievietēm bija jāizcīna svarīgākā no cīņām - pašām ar sevi un jānotic, cik nozīmīgi ir ne tikai sadzīvot ar dabas doto ķermeni, bet iemācīties to iznest, ietērpt formām atbilstošā apģērbā un iemīlēt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu