Imantā atklās jaunu sporta centru (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Ar vērienīgu svētku programmu 3. jūlijā, Kurzemes prospektā 158, Rīgā norisinājās Imantas sporta centra atklāšanas svētki. Aplūko, kā izskatās jaunais Rīgas sporta centrs. 

Skolēnu vasaras brīvlaika zenītā Rīgā atklāts vēl viens sporta centrs, kurā apkaimes iedzīvotāji un viesi turpmāk varēs aktīvi sportot un kvalitatīvi atpūsties. Šis ir jau trešais sporta centra projekts Rīgā. Pirmais tapa Purvciemā pie Rīgas 84. vidusskolas, otrs pie Rīgas Centra humanitārās vidusskolas, bet trešais tiks atklāts 3. jūlijā pie Rīgas Imantas vidusskolas.

Foto: Publicitātes foto

Atklāšanas svētkos uzstājās reperi Ansis un Edavārdi, bērnu vokālā grupa „Dzeguzīte”, dziedātājs Markuss Riva, grupa „Dzelzs vilks”, Horens, deju studija „Mazais Andžiņš”, grupa Double Faced Eels un vēl virkne mākslinieku.

Foto: Publicitātes foto

 Jaunajā Imantas sporta centrā ir izbūvēts lielais tematiskais rotaļu laukums - lidosta, nelieli rotaļu laukumi ar atsevišķiem elementiem, skeitparks, vingrošanas laukums, divi multifunkcionālie laukumi, divi „3x3” basketbola laukumi, skrejceļš ar tāllēkšanas sektoru, futbola laukums ar mākslīgo zālienu, tribīnes, izveidota parka teritorija ar jauniem apstādījumiem, kokiem, skatuvi un piknika galdiem.

Foto: Publicitātes foto

Teritorijā ir atjaunots amfiteātris, kā arī uzstādītas desmit moduļu tipa palīgēkas apsardzei, medmāsas kabinetam, labierīcībām, ģērbtuvēm un inventāra uzglabāšanai. Visā teritorijā ir arī izbūvēti jauni inženiertīkli – kanalizācija, apgaismojums, videonovērošana, apziņošanas sistēma. 813 metru garumā ir uzstādīts metāla žogs un nobruģēti celiņi gandrīz 9 tūkstoši kvadrātmetru apjomā, kā arī veikti teritorijas apzaļumošanas darbi vairāk kā 20 tūkstošu kvadrātmetru apjomā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu